Cristina Ciobanăşu şi Vlad Gherman au vorbit despre nuntă și copii în VIVA! de aprilie. Vlad: „O să fiu un tată zăpăcit!”

 Dumba Gabriela
.

Cristina Ciobanăşu şi Vlad Gherman sunt împreună de şapte ani şi de patru ani, logodiţi. Nunta întârzie să apară, dar nu pentru că o căsătorie cu tot ce ar implica ea îi sperie pe cei doi tineri, ci pentru că au „proiecte de terminat, facultăți de terminat, lucruri de făcut până la nuntă', după cum au declarat Criss şi Vlad în revista VIVA! de aprilie. Chiar şi aşa, Vlad îşi doreşte foarte mult un copil şi este convins că o să fie un bun prieten pentru copiii lui şi „un tată zăpăcit!'.

Cristina Ciobănaşu şi Vlad GhermanCristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman

Fanii le adresează obsesiv o întrebare: „Când are loc nunta?'. Cristina Ciobanăşu şi Vlad Gherman nu se grăbesc spre altar, însă, deşi au trecut patru ani de când a avut loc cererea în căsătorie, urmată de un „DA!'.

„Vârsta nu a fost niciodată un impediment! Pur și simplu nu este momentul acum. Avem proiecte de terminat, facultăți de terminat, lucruri de făcut până la nuntă și chiar ne dorim să respectăm ordinea corectă a priorităților… toate la timpul lor! Așa cum ați zis și voi: inelul este dat, propunerea a fost acceptată. Nunta? În curând! :)', a declarat Vlad în interviul din revista VIVA! de aprilie.

Şi cum orice discuţie despre nuntă o implică, automat, şi pe cea despre copii, în interviul din revista VIVA!, care se află de ieri pe piaţă, Criss şi Vlad au mărturisit că îşi doresc foarte mult să devină părinţi. Când va fi momentul potrivit, însă! Actorul din serialul „Fructul Oprit', de la Antena 1, ne-a declarat că aşteaptă cu nerăbdare să fie tătic:

„Cred că cel mai probabil va veni pe lume și primul bebeluș până va schimba Criss prefixul, dar nu vreau să pun presiune pe ea. Eu ador copiii și fără să mă umflu în pene pot să vă zic că am lipici la copii. Indiferent de vârstă, reușesc să mă fac plăcut de toți. Cred că o să fiu un tată zăpăcit, un partener de joacă și năzdrăvănii pentru copiii mei'.

Despre momentul în care va deveni mămică a vorbit şi Cristina Ciobănaşu în revista VIVA!. Puteţi citi, aşadar, continuarea interviului cu cei doi actori îndrăgiţi din serialul „Fructul Oprit', în numărul de aprilie al revistei VIVA! care se află deja la toate punctele de difuzare a presei.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton