„Nu poți să tragi de o relație în care nu mai ești dorit”. Cristina Ciobănașu este cea care și-a dorit despărțirea de Vlad Gherman

.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au format unul dintre cele mai longevive și iubite cupluri din showbiz-ul românesc. În februarie 2021, cei doi actori au anunțat despărțirea, deși aveau planuri mari împreună și toată lumea se aștepta ca aceștia să-și unească destinele. La acea vreme, actorii din serialul muzical „Pariu cu viața' au publicat un video pe canalul lor de Youtube și au susținut că decizia separării a fost luată de comun acord. Invitat în podcastul lui Radu Țibulcă, Vlad Gherman a făcut noi dezvăluiri despre despărțirea de Cristina Ciobănașu, susținând că ea a fost cea care a inițiat-o. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au format un cuplu timp de nouă ani și s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „Pariu cu viața’, difuzat la Pro TV. Deși fanii acestora se așteptau ca cei doi să-și unească destinele, în februarie 2021, actorii au anunțat că nu mai formează un cuplu. La acea vreme, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au încărcat un videoclip în care au explicat că decizia separării a fost luată de comun acord, însă nu au dezbătut prea mult problemele pe care le aveau în cuplu.


Invitat în podcastul lui Radu Țibulcă, Vlad Gherman a făcut noi declarații în legătură cu despărțirea de Cristina Ciobănașu. Actorul și-a refăcut viața sentimentală alături de actrița Oana Moșneagu, cea care îi este alături de mai bine de un an. La rândul ei, Cristina Ciobănașu formează un cuplu cu Alexandru Mureșan, relația fiind asumată în septembrie 2021, atunci când a postat câteva fotografii cu noul ei partener.


Citește și: De ce au apelat Vlad Gherman și Oana Moșneagu la terapie de cuplu și cum i-a ajutat: „Dacă nu intri vindecat într-o relație, normal că iei cu tine tot felul de traume’

Citește și: Ce meserie ar fi avut Vlad Gherman dacă nu juca în Pariu cu Viața, filmul care l-a făcut celebru: ‘Viața mea ar fi arătat altfel. Probabil eram…’

Citește și: Monica Gabor refuză să mai vorbească cu Irinel Columbeanu: „I-am trimis mesaje, dar nu mi-a răspuns’. Ce relație are afaceristul cu fiica lor


Citește și: Cristina Șișcanu a apărut cu ochiul vânăt pe Instagram: „Nu vă imaginați ce durere a fost'

Cristina Ciobănașu este cea care și-a dorit despărțirea de Vlad Gherman

La trei ani de când s-a produs despărțirea, Vlad Gherman spune că actrița a fost cea care a inițiat-o, iar decizia Cristinei Ciobănașu l-a luat complet prin surprindere. Timp de câteva zile, acesta a sperat că lucrurile se vor schimba în relația lor, însă a fost nevoit să accepte faptul că nu mai există nicio cale de împăcare.


„A fost o chestie pe care, într-adevăr, a simțit-o ea (n.r Cristina Ciobănașu) și oarecum a propus-o (n.r. despărțirea). Deși m-a durut sufletul, evident, am putut să o înțeleg într-o oarecare măsură și, cu toată durerea din suflet, să accept. Na, ce era să fac? Nu poți să tragi de o relație în care nu mai ești dorit.

Sincer, o perioadă foarte scurtă, de câteva zile, am crezut că este o chestie de moment și poate o să-și dea seama că nu e o variantă bună și că o să se răzgândească. Oricum nu conștientizam, pentru mine a fost un șoc. Am început să râd isteric, asta a fost reacția mea, pentru că nu credeam că se întâmplă ceea ce auzeam că o să se întâmple.


Eu filmam pentru filmul Adela atunci și mi-a fost foarte greu, nimeni nu știa, nici măcar doamna Ruxandra că e ceva în neregulă. Noi hotărâsem să nu-i spunem încă Ruxandrei și să avem o discuție cu ea, când avem timp, amândoi având filmări. Atunci au fost cele mai grele zile din viața mea‘, a mărturisit Vlad Gherman, în podcastul lui Radu Țibulcă, „Vin de-o poveste’.


Vlad Gherman a slăbit drastic după despărțire

Vlad Gherman a descris modul în care s-a produs despărțirea de Cristina Ciobănașu, susținând că ambii erau profund afectați. Actorul recunoaște că a încercat să se împace cu fosta lui iubită, însă s-a lovit de refuzul categoric al acesteia. În numai o săptămână, Vlad Gherman a slăbit aproximativ 10 kilograme, căci, spune el, nu putea mânca din cauza suferinței.  

„Ce mi-a plăcut la Cris și ce pot să apreciez, eu chiar cred că tot răul a fost spre bine, cel puțin în cazul meu, nu pot să vorbesc despre ea, este că despărțirea a fost un pas înainte și a contat mult în evoluția mea. Astăzi sunt o versiune pe care mi-o doream să fiu demult. Sunt un om mult mai responsabil, mult mai matur și probabil că fără despărțirea asta, știi, a fost răul necesar pentru binele pe care îl trăiesc acum.


Îți zic sincer, oricât de ciudat sună, este o persoană pe care am iubit-o enorm, îi mulțumesc că s-a ținut tare și nu s-a lăsat convinsă să mai încercăm. Deși, în momentul ăla mi se părea sinistru și credeam că are inimă de gheață, dar nu a fost așa.

Dar și ea suferea, nu îi era ușor, plângeam amândoi. A fost o perioadă cumplită. Și perioadă când am plecat, mi-am luat bagajele și m-am dus la sor-mea, m-a condus și m-a luat în brațe, apoi ne-am sărutat așa, gen pentru ultima oară.


Nici nu vream să-mi aduc aminte, nici nu am mâncat, cred că am slăbit zece kilograme într-o săptămână atunci. Venea sor-mea și se ruga de mine să mânânc supă cremă de linte, doar ca să nu mor. Dar, acum sunt în cea mai bună perioadă din viața mea!’, a mai dezvăluit Vlad Gherman.

Sursa foto: Facebook