Cristina Ciobănașu a suferit de burnout și a luat o pauză de la actorie: „Aveam senzația că mă trădez pe mine”

.

Cristina Ciobănașu se bucură de o carieră de succes în actorie, dar recunoaște că proiectele profesionale au adus-o la capătul puterilor. În urmă cu mai bine de 10 ani, actrița făcea furori în serialul de televiziune „Pariu cu viața', fiind momentul când a devenit cunoscută publicului larg. Recent, fosta iubită a lui Vlad Gherman a explicat motivul pentru care nu a acceptat alte roluri în ultima perioadă. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


În 2011, Cristina Ciobănașu a participat la un casting organizat de MediaPro Music și MediaPro Pictures pentru Pro TV. Atunci, actrița a intrat în trupa Lala Band și a fost distribuită în rolul Ancăi Anghel în serialul muzical „Pariu cu viața’. Ulterior, aceasta a jucat în producții precum „Fructul Oprit’, „Sacrificiul’, „Iubire și onoare’, „Adela’, devenind una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe de la noi din țară. Ultima perioadă a fost una dificilă pentru Cristina Ciobănașu și a fost nevoită să ia pauză de la activitatea profesională, după cum a mărturisit chiar aceasta.


Cristina Ciobănașu a suferit de burnout din cauza eforturilor mult prea mari pe care le-a făcut în plan profesional. În prezent, aceasta moderează emisiunea Happy Café, alături de Vlad Gherman și Andreea Ibacka. Actrița spune că este pregătită să joace din nou, însă așteaptă să i se ivească un rol potrivit.

Citește și: Vlad Gherman a vorbit cu Cristina Ciobănașu și Ruxandra Ion înainte să recunoască relația cu Oana Moșneagu: „Mi-am asumat rolul bărbatului. Îi era frică…'


Citește și: Oana Moșneagu a fost acuzată că l-a despărțit pe Vlad Gherman de Cristina Ciobănașu, la începutul relației: „Oamenii încă mai speră’

Citește și: Kate Middleton, îmbrăcată în uniformă militară de Ziua Forțelor Armate. Imagini inedite cu ea, pe câmpul de luptă

Citește și: Cum arată vila de lux, de 300.000 de euro, în care locuiesc Smiley și Gina Pistol. Camera fiicei lor este deosebită


Cristina Ciobănașu a suferit de burnout

Pe contul de Instagram, Cristina Ciobănașu a explicat motivul pentru care s-a retras din lumina reflectoarelor în ultima vreme. Fiind implicată în numeroase proiecte, actrița a intrat în burnout, iar calitatea muncii ei a scăzut considerabil. Perfecționistă din fire, aceasta a preferat să ia o pauză profesională și să-și reorganizeze prioritățile.

„Faptul că ajunsesem la un soi de burnout (n. red. sindromul epuizării profesionale) din cauza căruia nu mai eram la fel de productivă, nu mai găseam plăcerea în ceea ce făceam și aveam senzația că mă trădez pe mine pentru că eu sunt un om serios și un om perfecționist, care își dorește foarte tare să facă lucrurile bine, să fie mulțumit de ceea ce face și nu mai dădeam 100% și din cauza asta am decis că e mai bine să stau puțin deoparte, să-mi pun gândurile în ordine și să fac și lucruri pentru care nu am avut timp. Cât despre revenit, aștept oportunitatea, sunt pregătită’, a explicat Cristina Ciobănașu pe rețelele de socializare.


Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu lucrează împreună, la doi ani de la despărțire

Pe 16 ianuarie, a avut loc debutul emisiunii Happy Café, moderată de Andreea Ibacka, Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman. La un an de la despărțire, cei doi actori au fost cooptați într-un proiect comun și demonstrează că există viață profesională și după separare. Cele trei gazde au fost invitate recent la o emisiune de la Antena 1, acolo unde Vlad Gherman a făcut câteva declarații despre colaborarea cu fosta lui iubită.


„Mi-a zis Cris acum: Eu nu am mai fost aici de când ne-am despărțit! Eu i-am zis că am fost de multe ori. Ne-am obișnuit (n.r. – să lucreze cu Cristina Ciobănașu). Astăzi m-a șocat, în drum spre aici am văzut că a postat Cris că va veni cu Andreea Ibacka și Vlad Gherman și am zis: De când îmi spui pe numele de familie? M-am simțit insultat. Trebuia să-mi zică Vlad, că mă știe toată lumea așa’, a declarat Vlad Gherman în direct la Antena 1.

Sursa foto: Facebook