Cristina Belciu, adevărul despre relația cu Cristian Boureanu, după ce s-a spus că s-au împăcat: „Suntem unul pentru altul”

 Ifrim Georgiana
.

Cristina Belciu, adevărul despre relația cu Cristian Boureanu, după ce s-a spus că s-au împăcat. Multă lume s-a întrebat dacă Cristina Belciu și Cristian Boureanu s-au împăcat, având în vedere istoricul relației lor și faptul că au fost surprinși de mai multe ori împreună. În cele cinci luni în care au format un cuplu, fostul politician și modelul s-au despărțit și împăcat de mai multe ori, însă întotdeauna au vorbit la superlativ despre povestea lor de dragoste. Ca urmare a speculațiilor din ultima vreme, Cristina Boureanu a decis să spună adevărul despre presupusa împăcare dintre ea și Cristian Boureanu. Iată ce relație există între cei doi!  

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cristina Belciu, adevărul despre relația cu Cristian Boureanu, după ce s-a spus că s-au împăcat. Cristian Boureanu și Cristina Belciu s-au despărțit în aprilie 2022, după o relație de numai cinci luni.  După separare, cei doi au rămas în relații foarte bune, ba chiar au continuat să se vadă și să petreacă timp împreună. Noaptea dintre ani au petrecut-o la un hotel din Băile Felix și s-au distrat în compania mai multor prieteni. Cu toate acestea, niciunul dintre aceștia nu a confirmat o posibilă împăcare. Ca urmare a speculațiilor privind refacerea relației lor, Cristina Belciu a hotărât să spună lucrurilor pe nume, mărturisind că fostul politician este omul în care are încredere totală.

bour-9bour-9

Deși au format un cuplu pentru doar cinci luni, Cristina Belciu recunoaște că sentimentele dintre ea și fostul politician au fost profunde, acesta fiind și motivul care încă îi ține împreună, în ipostaza de prieteni. La aprope un an de la despărțire, cei doi continuă să fie confidenți și să se susțină necondiționat, după cum spune chiar modelul.

Citește și: Ce se întâmplă de fapt între Cristina Belciu și Cristian Boureanu, după ce s-a zvonit că s-au împăcat: „Am învățat să…”

Citește și: Cristian Boureanu și Cristina Belciu au petrecut Revelionul împreună, după despărțire. Cum au fost surprinși

Citește și: De ce a plecat Irisha de la Neatza cu Răzvan și Dani: „Am fost nevoită să renunț la ceva…”. Flavia Mihășan a înlocuit-o

Citește și: Cine este Mario Fresh. Formează un cuplu cu Alexia Eram, fiica Andreei Esca

Cristina Belciu, adevărul despre relația cu Cristian Boureanu, după ce s-a spus că s-au împăcat

Cristina Belciu a spulberat speculațiile privind presupusa împăcare dintre ea și Cristian Boureanu. Chiar dacă nu-și doresc să mai acorde o șansă poveștii lor de dragoste, cei doi au rămas prieteni și continuă să vorbească deschis despre schimbările din viața lor. Modelul spune că fostul politician este omul pe care se poate baza în orice circumstanță și în care are încredere totală.

„Nu m-am împăcat cu nimeni. Eu am o relație de prietenie extraordinară și ne bucurăm că e așa. Noi vorbim despre orice pentru că suntem super apropiați și dacă am avut niște sentimente sau le avem e imposibil să nu păstrezi legătura, adică mie mi se pare important să poți să te bazezi pe omul ăla și să comunici orice', a mărturisit Cristina Belciu, pentru Antena Stars.

În ce relații sunt Cristian Boureanu și Cristina Belciu, la aprope un an de la despărțire

Deși a trecut aproape un an de când s-au despărțit, Cristina Belciu și Cristian Boureanu sunt la fel de apropiați, iar modelul recunoaște că sentimentele dintre ei nu s-au consumat.

„Vorbim despre orice dacă avem nevoie. Suntem unul pentru altul. (…) Avem o prietenie firească. Din moment ce am avut niște sentimente la un moment dat, îți dai seama că ele cumva se păstrează într-o anumită măsură', a adăugat fosta iubită a lui Cristian Boureanu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton