Cristina Bălan, primele declarații despre botezul copilului: „Pe băieți i-am botezat la un an. Îmi doresc niște lucruri care poate par bizare”. Cum s-a schimbat relația cu soțul ei în sarcină / EXCLUSIV

.

Cristina Bălan ne-a oferit primele declarații despre botezul copilului. Într-un interviu pentru revista VIVA!, vedeta ne-a spus cum și când dorește să-și creștineze fetița pe care urmează să o aducă pe lume în scurtă vreme. Artista nu a stabilit încă o dată, însă pare că nu are de gând să se grăbească. Tot ea ne-a spus că pe cei doi băieți ai săi i-a botezat la vârsta de un an. Iată cum s-a schimbat relația cu soțul ei în sarcină!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


S-a schimbat relația dintre tine și soțul tău în vreun fel de când ai aflat că ești însărcinată? A devenit mai atent cu tine în această perioadă? Chiar, ce pofte de gravidă ai?

Relația noastră a fost mai mereu echilibrată, cu micile excepții de rigoare. Dar noi avem o situație mai… aparte, cu mai multă presiune, mai mult stres, mai puțin sprijin constant. Primim cât ni se dă și suntem recunoscători, însă nu putem spune că zi de zi avem pe cineva care să ne mai ușureze povara. În aceste condiții e, cumva, extraordinar că am reușit să rămânem apropiați și întregi la minte, trecând și prin șoc traumatic, depresie cruntă, dispe-rare, furie, en fin, toate etapele de rigoare.


Doar faptul că relația noastră era foarte sudată deja și că ne știm atât de bine, ne citim gândurile, cred că aceste aspecte au contat enorm în toată ecuația. De când a apărut bebelina, soțul meu a preluat mai multe responsabilități. De exemplu, el duce băieții la terapii, ca eu să pot rămâne acasă să-mi trag sufletul.


El face cumpărăturile, mai rar merg eu și doar dacă vreau acest lucru. El pune băieții la culcare mai des decât înainte și mai pune mâna să bage și rufe la spălat sau uscat. Mă și vede că mai gâfâi, pe alocuri, că încep să nu mă mai pot apleca, pe ici, pe colo, își dorește să mă ajute pe cât posibil. Literalmente, îmi întinde mâna să mă ridice, când mi-e mai dificil.

Citește și: Când și cum va naște Cristina Bălan:„Prima naștere a fost extrem de traumatizantă, foarte mulți medici sunt brutali, le vorbesc urât femeilor. Am fost tratată…’ / EXCLUSIV


Citește și: Cum și-a anunțat Cristina Bălan soțul că este însărcinată. L-a făcut să creadă că are COVID:'I-am arătat lui Gabriel că sunt pozitivă' / EXCLUSIV

Citește și: Theo Rose, despre despărțirea de Alex Leonte:„A fost grea separarea’. Cum s-a schimbat viața de când este însărcinată

Citește și: „Înainte să mor vreau să te îmbrățișez'.Scrisoarea impresionantă primită de Messi din partea primei învățătoare

Cristina Bălan, primele declarații despre botezul copilului


Cât despre pofte, n-aș putea spune că am avut așa ceva, nu în mod special. Am aceleași preferințe culinare ca și până în sarcină. La fel a fost și prima oară, cu gemenii. Nici atunci nu am avut grețuri sau pofte deosebite. Mai degrabă, o senzație de foame mai prezentă decât înainte, când puteam sta cu orele fără să mănânc.


„Îmi doresc niște lucruri care poate par bizare’

Ați stabilit deja data botezului sau e prea devreme? Dacă nu, spune-ne măcar cum ai vrea să arate evenimentul..

Nu am stabilit nici data botezului. Îmi doresc niște lucruri care poate par bizare. În primele trei luni de după naștere, copilul se află în cel de-al patrulea trimestru de „sarcină. Extrauterin, bebelușul se adaptează la mediul extern. În acea perioadă, el are nevoie doar de atingerea mamei sau a tatălui.

La botez, o persoană străină ține copilul în brațe, copilul poate să simtă nesiguranță, el nu înțelege de ce mami nu e lângă el și sunt atâția străini, atâta tam-tam etc. Acestea sunt sentimentele mele și îmi place să țin cont de ceea ce simt. Consider că fiecare mamă are dreptul de a-și urma intuiția.


Pe băieți i-am botezat la un an, ca să înțelegi. Nu am simțit nicio grabă. Erau prematuri, cu extracromozom. Am vrut ca ei să fie stabili, să înțeleagă ce li se întâmplă, măcar cât de cât. Visez ca la botez să avem ursitoare, îmi place această tradiție, unde câteva „zâne spun lucruri bune, cu energie înaltă și frumoasă, și-i urează unui copil de bine. Am și discutat cu o astfel de zână. În rest, îmi doresc ceva restrâns, intim și frumos.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Revista VIVA!