Când și cum va naște Cristina Bălan: „Prima naștere a fost extrem de traumatizantă, foarte mulți medici sunt brutali, le vorbesc urât femeilor. Am fost tratată...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Cristina Bălan a anunțat când și cum va naște. Vedeta, mamă a doi băieți gemeni, urmează să aducă pe lume o fetiță. Întâlnirea cu micuța e așteptată cu nerăbdare de toată familia, dar mai ales de artistă, care a ales deja că vrea să nască natural. Aceasta vrea să o aducă pe lume pe fiica ei în apă, cu moașa și soțul ei alături, pentru a avea parte de o „atmosferă blândă'. Din păcate, pentru ea, prima naștere a fost una „extrem de traumatizantă', susține ea, din cauză că medicii din spitale „sunt brutali'.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Tu și medicul tău ați stabilit deja dacă vei naște natural sau prin cezariană?

Eu am stabilit că doresc să nasc natural, mai cu seamă că și prima naștere a fost tot naturală și vorbim despre doi copii. Acum 10 ani am născut, mi-am tras sufletul cinci minute și apoi am reluat procesul. Practic, am avut două nașteri. Planul meu de naștere include tot ce n-am avut prima oară: doresc să nasc în apă, cu moașă (doula), soțul să-mi fie alături cât, când și dacă dorește (în anumite momente, travaliul poate fi dificil pentru parteneri). Doresc o atmosferă relaxantă, blândă.

cristina-balan-13-1cristina-balan-13-1

Citește și: Cum și-a anunțat Cristina Bălan soțul că este însărcinată. L-a făcut să creadă că are COVID:”I-am arătat lui Gabriel că sunt pozitivă” / EXCLUSIV

Citește și: Ce reacție au avut băieții Cristinei Bălan când au aflat că vor avea o soră. Gemenii i-au ales numele fetiței:„Ne-a plăcut foarte mult' / EXCLUSIV

Citește și: Ce reguli le-a impus Cătălin Scărlătescu angajaților din restaurant:”Nu le dau bani, nu există salariu și pauză”

Citește și: Cum a slăbit Dragoș Pătraru 42 de kilograme. La ce alimente a renunțat:„Sunt dezastru pentru sănătate'

Cristina Bălan a anunțat când și cum va naște

După expulzie, vreau să am ora magică cu bebelina la piept, cordonul ombilical să fie clampat cu întârziere de minimum jumătate de oră, pentru ca fetița mea să beneficieze de tot sângele care încă mai pompează către ea.

Prima naștere a fost extrem de traumatizantă, foarte mulți medici sunt brutali, le vorbesc urât femeilor în travaliu, am auzit personal, nu din povești. Chiar și eu am fost tratată așa, brutal și fără omenie. Lucru care sper să se schimbe în spitalele de stat.

Nicio femeie nu merge să nască pentru a încurca viața vreunui doctor. Mai mult, să se accepte moașele, în cazul nașterilor fără riscuri și probleme, lucru care nu se întâmplă în multe spitale și care ar ajuta mult cadrele medicale. E mult de discutat pe subiect.

„Data probabilă a nașterii este în 10 ianuarie'

Dacă nu mă înșel, fiica ta ar trebui să vină pe lume în decembrie. Așadar, anul acesta, tu și familia ta veți primi cel mai frumos cadou, chiar în pragul Sărbătorilor de iarnă. Când e estimată ziua nașterii, mai exact? Te va asista același medic ca cel de la nașterea gemenilor?

DPN-ul meu, adică data probabilă a nașterii, este în 10 ianuarie. Însă nu e nimic bătut în cuie. Îmi doresc să stea în burtica mea cât poate ea de mult și să vină pe lume când e pregătită. Eu mă pregătesc temeinic, vreau să fie o simbioză între noi, să cooperăm, să vină pe lume lin și frumos.

Îi vorbesc deja despre aceste lucruri, îi spun că și ea are ceva treabă de făcut, împreună cu mine, și că ne vom descurca de minune amândouă. E ceva mistic în actul de naștere al unui copil; pe mine mă fascinează și îmi doresc ca procesul să fie complet natural și în ritmul potrivit nouă.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Revista VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton