Cristiano Ronaldo, acuzat că și-a înșelat iubita însărcinată: „A fost o noapte fierbinte!” Cum arată cea care l-a determinat să calce strâmb

.

Cristiano Ronaldo nu se potolește și se pare că a comis-o din nou. Cu toate că a început numărătoarea inversă până când va deveni tată din nou, se pare că o domnișoară a dezvăluit că fotbalistul și-ar fi înselat iubita însărcinată cu ea.

Deși pare că s-a potolit și s-a pus la casa lui, Ronaldo încă mai râvnește la domnișoare sexy, care și-l doresc și pentru o noapte măcar. Iar acum pare că a cedat din nou avansurile unei starlete din Portugalia, care a participat în trecut la show-ul de televiziune „Love on Top’.


Natacha Sofia are 21 de ani și susține că Ronaldo ar fi avut o aventură cu ea. Aceasta a declarat pentru un tabloid portughez că i-a trimis un mesaj pe Instagram fotbalistului, iar acesta i-a răspuns. De acolo a pornit o discuție picantă și, se pare, o noapte fierbinte nu a întârziat să apară, scrie sport.ro.

„A fost sex fierbinte cu cel mai bun din lume’, a spus Natacha, care susține că au vrut să se vadă de mai multe ori, însă soarta i-a surâs doar o singură dată.

Mai mult, starleta spune că de focul ei Ronaldo a plătit 300 de euro pe un taxi și a vrut să îi dea și ei bani, însă l-a refuzat. O noapte fierbinte alături de atacantul Realului a fost de ajuns pentru ea.


Acum nu știm ce reacție a avut Georgiana Rodriguez când a văzut aceste declarații, însă sigur Ronaldo nu va renunța la cea care îi va dărui al patrulea copil.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram