Cristian Țânțăreanu, despre anumite neînțelegeri care ar fi dus la divorțul finilor lui: Anca Țurcașiu nu era încântată de swing

 Dumba Gabriela
.

În urmă cu ceva vreme, Cristian Țânțăreanu făcea dezvăluiri uluitoare despre obiceiurile Ancăi Țurcașiu și ale fostului ei soț, Cristian Georgescu. Milionarul suținea că fina lui nu prea este de acord cu pasiunea soțului ei pentru swing.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cristian Tânțăreanu, nașul Ancăi Țurcașiu și al lui Cristian Georgescu, nu a fost luat prin suprindere de divorțul celor doi, mai ales că, încă din 2014, milionarul din Corbeanca spunea anumite lucruri despre obiceiurile intime ale celor doi și prevedea că se vor despărți.

Am vorbit chiar şi sâmbătă cu ei. Nu erau supăraţi deloc. În cercul lor nu era niciun secret că frecventau cluburile de swingeri. Făceau treaba asta de doi-trei ani cu regularitate. Era un grup retras, de vreo 15-20 de familii. Două cupluri ştiu că sunt din lumea oamenilor de afaceri, alte două din rândul oamenilor politici, iar restul tineri rebeli, cărora le place viaţa. au vrut şi eu să merg, dar nu m-a lăsat soţia.

Mi-a zis că nu poate să-mi dea stimulente că îmi cedează inima! De câteva ori au fost şi la mine în discotecă. Se întâlneau la partenerii lor acasă, în diferite cluburi, ba chiar plecau şi în vacanţe în străinătate împreună. Nu se întâmpla zilnic, ci la o lună. Pentru ei acest lucru era că o escapadă pentru alţii la Vama Veche, unde mulţi ajung în costumul lui Adam şi Eva. El era mai libertin, Anca nu era prea încântată. Ea zicea tot timpul că este obosită şi că a două zi se trezeşte devreme', spunea Cristian Țânțăreanu acum ceva ani, pentru click.ro.

Mai mult decât atât, susținea nașul actriței Anca Țurcașiu și al medicului Cristian Georgescu, situația i se părea una normală.

'Ce mare problema e asta că sunt swingeri, e la modă în ziua de azi. Ei sunt mai boemi așa și aveau o gașcă a lor cu care se întâlneau din când în când. Erau două trei perechi cu care plecau uneori și în concedii, altădată puneau la cale petreceri de genul asta. (…) Știu că sunt de vreo 3 ani swingeri' a declarat în exclusivitate pentru www.WOWbiz.ro, acum ceva ani, Cristian Țânțăreanu, națul celor doi.

Cristian-Georgescu-soțul-Ancăi-Țurcașiu-5Cristian-Georgescu-soțul-Ancăi-Țurcașiu-5

Anca Țurcașiu a negat spusele lui Țânțăreanu

'Suntem împreună zi de zi și totul e la fel că vineri, că sâmbătă, că în fiecare zi din viață noastră. Glumă exagerată a nasului nostru. El mă iubește foarte tare. Așa e el, nu tot ce zice e adevărat, el spune baliverne și și-a cerut scuze pentru ce a zis. Nu am discutat nici în glumă despre swing. Nasul a realizat că a greșit, nu îmi permit să îl cert, dar i-am zis că m-a durut foarte tare. Nu îmi permit. Acum sunt bine, jur, sunt foarte bine. Relația dintre noi doi nu se va răci. Am fost încurajată de soțul meu, nu s-a întâmplat nimic', spunea atunci Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu a anunțat divorțul de Cristian Georgescu pe Facebook

Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!', a scris Anca Țurcașiu despre divorțul de medicul Cristian Georgescu, după 22 de ani de căsnicie.

'Știu că în ultima perioadă au avut divergențe, nu se mai înțelegeau deloc. Ultima dată i-am văzut împreună acum două zile. Dar na… nu înseamnă că era roz situația', a declarat Cristian Țânțăreanu, conform click.ro, despre divorțul dintre Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton