Cristian Marinescu și Maria de la Puterea Dragostei s-au împăcat!

.

Cristian Marinescu și Maria de la Puterea Dragostei au revenit la sentimente mai bune și s-au împăcat. În urmă cu ceva timp, cei doi concurenți ai show-ului matrimonial de la Kanal D au avut parte de multe certuri și împăcări, însă se pare că dragostea dintre ei a fost mult mai puternică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cristian Marinescu și Maria Lungu s-au împăcat! Înainte de a forma iar un cuplu, Maria Lungu mărturisea, cu ochii în lacrimi, că fostul ei iubit a umilit-o și înjosit-o în repetate rânduri. Pe contul ei de Instagram, concurenta de la Puterea Dragostei a detaliat prin ce clipe grele a trecut în timpul relației cu Marinescu.


Citește și: Romina de la Puterea Dragostei și Ionuț s-au despărțit: „M-a lovit și m-a înșelat’

Citește și: Au început înscrierile pentru Puterea Dragostei, sezonul 4

Citește și: Philip de la Puterea Dragostei, după ce Berna l-a acuzat că a bătut-o: „Mi-a zis că mă iubește’


Citește și: Cătălin Botezatu, primele declarații după ce a plecat de la Bravo, ai stil!: „Da, regret pentru că…’

‘Dragii mei, este pentru prima dată când îmi spun of-ul aici fără perdea, am fost umilită, am fost înjosită, am fost trădată, dar am trecut peste tot în numele iubirii. Da! Am făcut și eu greșeli peste care s-a trecut cu vederea, recunosc. Vi s-a prezentat un cuplu la tv care nu corespunde cu realitatea, în spatele căruia se ascundeau jigniri și ambiții, unde am fost târâtă cu nepăsare într-un joc de care nici eu nu eram conștientă. Aici vreau să pun punct umilinței pentru că efectiv nu mai pot să tac', a fost mesajul transmis de Maria.


Cristian Marinescu și Maria de la Puterea Dragostei s-au împăcat după ce s-au despărțit cu scadal

Deși tânăra de la Puterea Dragostei mărturisea că Marinescu a înjosit-o în relația lor, iată că cei doi s-au împăcat și sunt mai fericiți ca niciodată.
Drept dovadă stau și imaginile cu Cristian și Maria din avion. Concurentul a fost filmat de Maria în ipostaze tandre, semn că blondina a uitat
de toate momentele dificile și a decis să-i mai dea o șansă.


Nici Cristian Marinescu nu s-a lăsat mai prejos și a publicat și el pe Instagram videoclipul pus de Maria pe rețelele de socializare. Susținătorii tânărului sunt cei mai bucuroși că cei doi concurenți de la Puterea Dragostei s-au împăcat și i-au transmis mai multe mesaje de susținere.


Au început înscrierile pentru Puterea Dragostei, sezonul 4

Au început înscrierile pentru Puterea Dragostei, sezonul 4. După ce doritorii vor completa respectivul formular de pe site-ul oficial al emisiunii, aceștia vor intra automat în cursa spre selectarea noilor concurenți ai sezonului 4 de la Puterea Dragostei. Desigur, cei care vor să se înscrie trebuie să țină cont și de reguli. Pentru Puterea Dragostei, sezonul 4, vor fi aleși 7 fete și 7 băieți care nu se cunosc între ei, dare pe care îi leagă un obiectiv puternic, acela de a-și găsi jumătatea.


Concurenții vor petrece câte opt ore pe zi în case alăturate pentru a se cunoaște mai bine. Apoi, când filmările vor lua sfârșit, aceștia se vor îndrepta spre hotel, însă nu au voie să se vadă câtă vreme nu sunt filmați. În plus, concurenții pot câștiga săptămânal câte 1500 de euro cu ajutorul publicului. La sfârșitul săptămânii, concurentul cu cele mai multe voturi din partea telespectatorilor este desemnat favoritul publicului și astfel intră în posesia premiului respectiv.