Cristian Marinescu de la "Puterea dragostei", din nou în centrul unui scandal uriaș! Cu cine s-a certat de data asta

.

Cristian Marinescu de la „Puterea dragostei” se află din nou în centrul unui scandal de proporții! Face ce fac și se mai ceartă cu cineva, iar de data asta i-a venit rândul lui Alexandru, iubitul Andradei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Săptămâna debutase în liniște și pace la Puterea Dragostei, dar lucrurile au degenerat rapid. Recunoscut deja pentru multele ceruturi declanșate în casa Puterea Dragostei, Cristian Marinescu nu se dezminte și acționează în continuare în stilul lui caracteristic.


Cristian Marinescu a avut un schimb dur de replici cu Alexandru, în ediția de miercuri, 2 decembrie, și a afirmat despre acesta că ar avea o relație în afara competiției de la Kanal D.

Alexandru s-a supărat teribil, însă cea mai afectată a fost Andrada când a auzit ce a afirmat Cristian Marinescu. Ca de obicei, acesta nu s-a oprit și a continuat să îl șicaneze pe Alexandru, care în cele din urmă a părăsit platoul emisiunii, la îndrumarea prezentatoarei tv, Cristina Mihaela Dorobanțu.


Mai mult de atât, Cristian Marinescu s-a luat și de familia lui Alexandru, lucru care l-a înfuriat mai rău.

Alexandru i-a mărturisit, în culise, prezentatoarei show-ului că nu îi va tolera lui Marinescu să aducă în discuție detalii legate de familia lui. Pe de altă parte, Cristian Marinescu a încercat să își ceară scuze și să aplaneze conflictul cu Alexandru, potrivit tacataca.prosport.ro.


Cristian Marinescu nu a mai ieșit favoritul săptămânii

După ce Cristian Comănici s-a întors în casa ‘Puterea dragostei,
lucrurile s-au schimbat. Cristian Marinescu nu a mai fost ales favoritul
săptămânii și nu a mai încasat premiul de 1.500 de euro. Această
situație nu a fost deloc pe placul lui Marinescu și a postat un mesaj
dezamăgitor pe Instagram.


‘După săptămâni la rând în care am fost favorit în casa băieților, a venit săptămâna în care am ieșit pe locul 3. Rămân la fel de puternic în continuare și vă promit că voi reveni în scurt timp din nou unde îmi este locul și anume, locul de favorit, a fost mesajul pe care Marinescu l-a postat pe contul personal de Instagram.

Citește și:

Cum arată și cu ce se ocupă acum Lavinia Tatomir, văduva lui Adrian Pintea. Au trecut 13 ani de la moartea marelui actor

Manuela Hărăbor, declarație sfâșietoare despre fiul său bolnav de autism: „Este extrem de complicat să ţii în casă un copil cu retard, uneori clachez!'


Analia Selis, despre motivele care au dus la divorț: „Nu mai sunt capabilă să simt nimic pentru Răzvan'

Cine este Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei

Cristian Marinescu are 23 de ani, este proaspăt absolvent al Universității de Educație Fizică și sport și a practicat mult timp handbalul ca sport de performanță. În prezent este model și antrenor de fitness, precum se recomandă pe contul personal de Instagram, iar felul în care arată îl recomandă pentru aceste profesii.


La 1.95 m și 100 de kilograme, bărbatul este zodia Scorpion și a mărturisit că a renunțat la sportul de performanță pentru a-și găsi perechea. Mai mult decât atât, ultima relație a Bucureșteanului a durat un an, iar Cristian Marinescu a recunoscut extrem de dezinvolt că nu înșeală, nu își trădează partenerele.

Cristian Marinescu, noul concurent de la Puterea Dragostei, a explicat că singurele aspecte peste care nu poate trece într-o relație sunt minciuna și infidelitatea, pentru că el este o persoană sinceră, care nu știe și nu își dorește să mintă. A venit la Puterea Dragostei pentru a cunoaște fetele, în speranța că ar putea forma un cuplu cu una dintre ele.


Mai mult decât atât, potrivit unor utilizatori Instagram citați de kfetele.ro, se pare că tânărul de la Puterea Dragostei, Cristian Marinescu, a făcut filmări indecente pentru bani! Alături de Cezar, concurentul de la Puterea Dragostei care a stat extrem de puțin în casa iubirii, Cristian Marinescu a apărut în ipostaze indecente și se pare că presta în fața camerelor de filmat pentru bani.