Îl mai ții minte pe Cristian Gog, mentalistul care a câștigat "Românii au talent"? Și-a descoperit o nouă pasiune... controversata!

.

Cristian Gog a câștigat sezonul doi al show-ului Românii au talent cu o prestație halucinantă. Acum, mentalistul și-a descoperit o nouă pasiune, de pe urma căreia, ajutat și de abilitățile sale speciale, s-ar putea îmbogăți. Iată ce mai face acum Cristian Gog!


 

Mentalismul, o ramură mai nouă a iluzionismului, este magia care l-a ajutat pe Cristian Gog, în 2012 să-și oprească bătăile inimii în finala concursului Românii au talent și să câștige marele premiu. Într-un interviu pentru PRO TV, mentalistul clujean povestește că nu a renunțat la pasiunea lui, dar că nu mai face spectacole de magie pentru publicul larg, ci doar evenimente corporate, deoarece i se pare complicat din punct de vedere al infrastructurii. Artistul a declarat că de simțea stânjenit de condițiile proaste oferite de organizatori în anumite orașe și că i se părea prea mult să ceară bani pe bilete în săli insalubre…


Mentalistul e pasionat de criptomonede

În schimb, mentalistul, familist și tată a doi copii, a descoperit o nouă metodă de a-și rotunji veniturile în viitor. „Mi-am descoperit o nouă pasiune. Sunt extrem de fascinat de universul acesta al criptomonedelor. M-am gândit la viitorul copiilor mei, în primul rând, și m-am documentat pentru a-mi da seama cam ce ar fi de viitor. Să fac un minim efort acum pentru mine, dar care să însemne mai mult pentru ei în viitor. Am început să văd cu alți ochi piața investițiilor, după care am început să investesc și timp, și bani în monede virtuale’, a declarat Cristian Gog pentru PRO TV.


(Criptomoneda sau criptovaluta este o monedă digitală virtuală, o monedă-surogat, nebancară, – cum ar fi Bitcoin, Ethereum etc. – care este folosită ca mijloc de plată.)

În weekenduri, Cristian Gog nu prea dă pe acasă…

În rest, mentalistul este un părinte ca toți ceilalți, deși suspectăm că are el niște ași în mânecă datorită cărora își face viața mai ușoară… Asta nu înseamnă însă că este scutit vreo clipă de îndatoririle rutiniere. „Primul lucru pe care îl fac dimineața e să-mi verific mesajele de pe mail, după care îi duc pe copii la grădiniță. Mă întorc acasă, unde îmi văd de ale mele, după care mă duc înapoi la grădi, ca să-i iau pe copii. Luăm masa împreună și ne jucăm, fie în casă, fie în părculețul de lângă, după care ne pregătim pentru a doua zi. Încerc să petrec cât mai mult timp cu ei, fiindcă la final de săptămână nu prea sunt pe acasa, ci la show-urile private la care sunt chemat’, mai spune Cristian Gog.

Foto: Facebook