Cristi Mitrea se iubește cu actrița Anca Dinicu? Detaliul care l-a dat de gol pe fostul iubit al Andreei Mantea

 Cica Cristina
.

Cristi Mitrea, fostul partener al prezentatoarei Andreea Mantea, și-a găsit fericirea în brațele actriței Anca Dinicu? Gesturile care i-au dat de gol pe cei doi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cristi Mitrea este tatăl copilului Andreei Mantea și fostul partener al prezentatoarei. Se pare că el și actrița Anca Dinicu ar fi extrem de apropiați, astfel că au plecat împreună la mare, la Vama Veche, chiar zilele trecute.

Cristi Mitrea postat o fotografie de pe plajă, la răsăritul soarelui, în compania Ancăi Dinicu. Actrița ține în mână o sticlă, în timp ce fostul iubit al Andreei Mantea a cuprins-o pe după umeri, postând un mesaj în dreptul fotografiei: „Am trecut noi prin altele mai grele', semn că cei doi ar avea un trecut destul de bogat împreună.

Citește și: Culiță Sterp, primele declarații despre noua iubită.Cine este Daniela și cu ce se ocupă

Aceasta este prima oraă când Cristi Mitrea se afișează în prezența unei femei, după relația cu Andreea Mantea, notează wowbiz.ro.

Precum era de așteptat, imaginea a atras o serie de comentarii, unii arâtându-se chiar nedumeriți: „Ce am pierdut?”. De asemenea, Ana Baniciu a postat o inimioară, primind prompt un răspuns din partea colegei de breaslă.

Citește și: Oana Radu a slăbit enorm. De la 120 kg, solista a ajuns să aibă siluetă de fotomodel:'Mărimea S și sunt deja largi'

Anca Dinicu, în vârstă de 30 de ani, este actriță de teatru și televiziune. A debutat pe când avea 8 ani, ani într-un scheci cu Stela Popescu la TVR, potrivit wowbiz.ro.

Cine este iubitul misterios al Andreei Mantea

La rândul ei, chiar dacă Andreea Mantea își ține viața personală departe de lumina reflectoarelor, mai ales după relația controversată avută cu Cristi, tatăl copilului ei, s-a aflat cine este bărbatul misterios alături de care își petrece timpul.

Se pare că cei doi ar avea o relație de aproape cinci ani, iar partenerul prezentatoarei ar lucra tot în televiziune. De asemenea, detaliul care le-ar fi atras atenția apropiaților în ultima perioadă ar fi apariția unui inel pe deget care ar semănă cu unul de logodnă, numai că momentan nu se știu detalii cu privire un asemenea eveniment din viața sa.

Citește și: Roxana Dobre a atras toate privirile la mare, în costum de baie.Iubita lui Florin Salam și-a revenit spectaculos după cele trei sarcini

Andreea are iubit, de 4-5 ani, și este foarte fericită. Băiatul chiar o iubește. E un tip simplu, educat, cu mult bun simț și care o iubește, o adoră pe Andreea. Nu este băiat de bani gata și nici super afacerist. Este un om căruia nu îi este străin domeniul în care lucrează Andreea. Și el lucrează în televiziune! Sunt de 4-5 ani împreună și se înțeleg foarte bine. Într-adevăr, pe degetul Andreei a apărut și un inel de o perioadă, și da, seamănă cu un inel de logodnă! Însă ea nu-și pune viața sentimentală pe tavă și nici nu dă detalii despre ea. Cert este că e fericită și liniștită! A găsit la băiatul acesta fix ce caută: iubirea curată și adevărată’, au spus surse din anturajul Andreei Mantea.

Citește și: Război între Andreea Bănică și Iulia Albu! Solista a făcut-o praf, în direct, la TV:'E o perversă și o prefăcută'

Cristi-Mitrea-1Cristi-Mitrea-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton