Cristi Borcea nu le-a lăsat nimic fostelor soții. Pe numele cui e trecută toată averea lui

.

După ce a divorțat de Mihaela și de Alina Vidican, multă lume l-a apreciat totuși pe Cristi Borcea. Părea că le-a lăsat o bucată serioasă din averea lui, dar adevărul este cu totul altul. Ce a recunoscut acum afaceristul, în emisiunea prezentată de Denise Rifai?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dacă despre Mihaela Borcea se știe public că face bani frumoși din afacerile în domeniul înfrumusețării și domeniul turismului, despre Alina Vidican s-a mai scris doar că are o viață de prințesă la Miami. Acolo a plecat să trăiască după divorț, alături de copiii pe care îi are din căsnicia cu Cristi Borcea.


Cu toate că a suferit enorm, Alina a înflorit în Statele Unite ale Americii. Mai mult decât atât, s-a transformat și fizic. Acum s-a aflat însă adevărul despre presupusa avere lăsată de afacerist fostelor partenere de viață, fie ele oficiale sau… neoficiale.


Care este adevărul despre averea lui Cristi Borcea

În emisiunea ’40 de întrebări cu Denise Rifai’, de la Kanal D, Cristi Borcea a dat cărțile pe față. Nu doar că le-a înșelat și a divorțat, dar le-a mai lăsat și cu ochii în soare pe Mihaela și Alina. Afacerile lui de succes sunt trecute, de fapt, pe numele mamei lui.

Cristi deține mai multe afaceri, în domeniul imobiliarelor și în domeniul carburanților. Din cea din urmă, care este și cea mai bănoasă, Elena deține jumătate din acțiuni, cealaltă jumătate aparținându-i lui Borcea.


‘Mama este singura femeie în care am încredere totală și toate sunt la mama. Soțiile mele nu au nimic pe numele lor! Mihaela are casa, care este a copiilor, Alina are vilă care e pe numele lui Alex și a Gloriei, Carolin are apartament în Băneasa.

Toți ceilalți copii au case, au apartamente, mă ocup de școlarizarea lor, au bone, dar femeile ca să nu o ia razna, nu trebuie să aibă nimic pe numele lor pentru că după aia spun că li se cuvine’, a afirmat Cristi Borcea.


Citește și: Cristi Borcea a recunoscut că a bătut-o pe Alina Vidican! De ce a vrut să se sinucidă

Citește și: Câte soții a avut Cristi Borcea. În ce relații a rămas cu mamele copiilor săi

Citește și: Câți copii are Cristi Borcea. 4 dintre ei au fost concepuți în detenție!

Citește și: Paula Chirilă, de urgență la spital! A fost luată direct din platoul Xtra Night Show

De ce nu au mers căsniciile lui Cristi Borcea

Actualul soț al Valentinei Pelinel a mărturisit că toate căsniciile s-au terminat din cauza lui. Cristi Borcea a mai recunoscut că a fost infidel, deși nu și-ar fi imaginat niciodată să fie într-o astfel de situație.


„De fiecare dată când m-am căsătorit, am crezut ca e pentru toată viața, dar tentațiile mari. Să am 1.90, să am bani și putere. Eu am vrut să rămân și cu Alina și cu Mihaela, dar toate drumurile au dus la Valentina.

Toate căsniciile s-au terminat din cauza mea, dar niciodată nu am crezut că o să divorțez pentru că mă duc prin cluburi și nu reușesc să fiu fidel, a mai declarat Cristi Borcea la emisiunea la care a fost invitat.


Câți copii are Cristi Borcea, de fapt

În momentul de față, Cristi Borcea are nu mai puțin de 9 copii! Prima soție, Mihaela Borcea, femeia cu care a fost căsătorit 22 de ani, i-a dăruit trei. Cu Alina Vidican, cea de a doua soție, are doi copii, în timp ce cu actuala soție, Valentina Pelinel, trei. Un alt copil, o fetiță, s-a născut din relația din omului de afaceri cu avocata Dana Voiculescu.

În urma mariajului cu Mihaela, cu care a fost căsătorit din 1988 până în 2011, au rezultat trei copii – Patrick (23) și gemenii Antonia și Angelo (17). Următoarea soție, Alina Vidican, i-a dăruit afaceristului doi copii: pe George Alexandru (9 ani) şi Gloria (7 ani).


Cea de a treia soție, Valentina Pelinel, l-a făcut tată de 3 ori pe Cristi Borcea, aceasta aducând pe lume trei copii – băiețelul, Milan, care în aprilie împlinește 5 ani, și gemenele Indira și Rania, născute pe 1 martie 2019.

Cristi Borcea a avut o relaţie şi cu avocata Simona Voiculescu, cu care are o fetiţă, Carolyn (14 ani). Chiar dacă acum are o nouă familie, Cristi Borcea este foarte implicat în viața copiilor săi, pe care îi vede frecvent şi cărora le asigură tot ce est necesar.