Crina Matei, mai îndrăgostită ca niciodată, la 48 de ani: „Iubirea este minunată!” / Declarații despre iubit

.

În urmă cu trei ani, Crina Matei trecea printr-un episod neplăcut, pe plan amoros, atunci când bărbatul pe care îl credea „ideal' pentru ea, cu tot cu diferența de vârstă de 20 de ani dintre ei, s-a dovedit a avea defecte imposibil de tolerat. Actrița a pus punct poveștii cu tânărul Bogdan Zamfir și a decis să nu mai facă risipă de intimități în public cu următorul bărbat care îi va cuceri inima. Și își menține promisiunea! Crina este din nou îndrăgostită, dar nu mai are de gând să-l expună pe iubitul ei, așa cum a procedat în trecut.

„De o perioadă rezonabilă’, Crina Matei iubește din nou. Este mai îndrăgostită ca niciodată și a declarat pentru VIVA! că „iubirea este minunată și cu atât mai prețioasă când se trăiește și nu se povestește’.


Actrița a învățat din experiențele trăie în anii trecuți că supraexpunerea unei povești de dragoste poate dăuna, având în vedere finalul nefericit pe care l-au avut ultimele sale două relații. Atât povestea de dragoste cu artistul Marius Mihalache, în 2009, cât și cea cu manechinul Bogdan Zamfir, din 2016, ambele captând atenția presei la vremea lor, s-au terminat prost.

În consecință, pe acest ultim bărbat care i-a cucerit din nou inima, Crina și-a propus să-l țină departe de ochii presei. Și la distanță de lumea mondenă.


„Bărbatul ideal nu trebuie să aibă doctoratul în știința iubirii!’

„Nu există bărbatul ideal! Dacă îl cauți fix pe acela, nu o să vină niciodată. Nu trebuie să vină, în nici un caz, cu doctoratul în știința iubirii. În viața mea există, de un timp rezonabil, cineva și stă bine acolo unde stă! Eu sunt fericită acum, deși se spune că nu trebuie să abuzăm de superlativele absolute, că atunci când un om spune că este fericit, ori este naiv, ori prost. Sau nu are măsura cuvintelor. Eu știu despre ce vorbesc și mai știu că starea de bine, de echilibru, de confort vine de la sine’, consideră Crina Matei.


„Ceea ce emani se întoarce asupra ta. Însingurarea și gandurile urâte ni se întorc precum un bumerang. Eu sunt într-o permanentă stare de îndrăgostire. Se spune că există o diferență între a te îndrăgosti și a iubi, dar e bine să fie prezente toate.  Până la urmă, căutarea stării de îndrăgostire este extraordinară!’, a declarat actrița.


Crina Matei joacă acum în spectacolele „O noapte furtunoasă’ și „ Te-aștept diseară la șosea’  la Sala Dalles, iar la Teatrul Stela Popescu – „Femeia, eterna poveste’ și spectacolul pentru copii „Lampio și grăuntele de lumină’.