Crina Matei, experiență umilitoare pe litoralul românesc: „Cucoană, prea te dai vedetă. Pentru mine ești...”

.

Crina Matei, experiență umilitoare pe litoralul românesc. De aproximativ două luni, îndrăgita artistă se află pe litoralul Mării Negre, acolo unde susține mai multe concerte. Recent, pe rețelele de socializare, aceasta a povestit o experiență neplăcută prin care a trecut, aflată fiind la un hotel de lux din stațiunea Eforie Nord.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


De când se află pe litoralul românesc, Crina Matei a relatat o serie de experiențe neplăcute prin care a trecut în calitate de turist. Nu demult, aceasta a susținut că și-a văzut moartea cu ochii pe o trecere de pietoni din Eforie Nord, unde aproape a fost spulberată de o mașină care circula cu viteză excesivă. Acum, artista povestește că a fost umilită pe o plajă din aceeași stațiune, acolo unde a descoperit condiții inimaginabile: „saltele infecte, ude, pline de dejecții’.


Crina Matei, experiență umilitoare pe litoralul românesc. Asemenea multor artiști, în perioada verii, cântăreața petrece cea mai mare parte a timpului la mare, acolo unde au loc cele mai multe evenimente. În cele două luni de când se află pe litoral, Crina Matei a trecut prin experiențe umilitoare și a fost la un pas de a-și pierde viața.


Citește și: Crina Matei, la un pas de moarte pe trecerea de pietoni, la Eforie Nord:'Sunt niște giboni care încearcă să ne calce cu mașina'

Citește și: Crina Matei, mai îndrăgostită ca niciodată, la 48 de ani:„Iubirea este minunată!’ / Declarații despre iubit

Citește și: Viorel Lis o imploră pe Oana să nu îl ducă la azil:'A văzut cazul lui Arșinel'

Citește și: Cum arată Dana Budeanu în costum de baie, la 43 de ani:'Sunt prea deșteaptă ca să fiu frumoasă'


Crina Matei, experiență umilitoare pe litoralul românesc

Aflată pe plajă din Eforie Nord, Crina Matei a povestit că a trecut printr-o experiență umilitoare. Aceasta a descris, de asemenea, condițiile și tratamentul la care sunt supuși turiștii români.

„Experiența mea de azi. În recidivă. Sau partea de Românie de care mi-e rușine.

Fac acest experiment de doua luni de zile încheiate. Fix ca un turist obișnuit de bună credință, civilizat și naiv. Dar nu prost. Mă postez la 7 dimineața, cuminte în fața cortului cu saltele multe, murdare și jilave. Am mereu 4 vouchere de la resortul unde sunt cazată. E dreptul meu la ele. Și-n schimb, după ce spun zâmbind politicos bună dimineața’, începe aventura:


-saltelele murdare și umede n-au elastic. Nu-i nimic, le innod eu într-un fel, zic

– șezlongurile sunt infecte și ele. Ude, pline de dejecții de tot felul. O oră încheiată, după ce, cu acreală, doamna de la cort îmi pune-n brațe un prosop rămas de la un turist de ieri, șterg cu hărnicie șezlongurile și măsuțele. Asta spre amuzamentul băieților deștepți, aflați acolo să facă fix aceste acțiuni.

– umbrela imensă și cam șubredă mi-o deschid tot singură, nereușind decât după multe încercări, firește, tot sub privirile și tăvălirile de râs ale distinșilor domni de la șezlonguri și ale bărbaților ce s-au așezat zgomotoși pe cearceafuri, fapt, care mă face să-i cam calc pe cap, dacă fac greseala de a părăsi șezlongul’, a povestit aceasta pe rețelele de socializare.


„Auzi cuconă, prea te dai vedetă’

În cele din urmă, unul dintre angajații respectivi i-a atras atenția artistei că nu îi este permis să mute șezlongul, spre indignarea acesteia.

„După o oră de amenajări de plajă, cules știuleții, hârtiile, paharele și sticlele goale,  mă așez pe șezlong, mutând poziția inițială a acestuia, căci între timp nici soarele nu mai e unde a fost


– vine bărbatul amuzat și-mi spune că m-a văzut șefu’ și nu pot muta șezlongul.

mă revolt, evident, iar omul nostru școlit la Școala vieți’ conchide: auzi cuconă, prea te dai vedetă. Pentru mine ești doar turist. Hai, ține tel deschis, că te caut eu’!‘, a încheiat aceasta.

Sursă foto: Facebook