Crina Abrudan revine în televiziune după o pauză de 7 ani. Ce post va ocupa fosta vedetă Antena 1

.

Crina Abrudan revine la TV după o pauză de șapte ani. Ultimul său post în televiziune era acela de prezentatoare a știrilor sportive ale Antenei 1, în 2013.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Crina Abrudan a semnat de curând un contract cu un post TV care dorește să se relanseze pe piața media, iar soția lui Gabi Popescu va face ceea ce știe ea cel mai bine: va prezenta știrile sportive.


Conform surselor știridirecte.ro, postul care a ‘transferat-o’ pe Crina Abrudan este Prima TV, canal care se află în plină reconstrucție, după ce a fost preluat de Look TV. Crina va prezenta edițiile de weekend ale știrilor sportive. Coleg îi va fi fostul rugbyst Florin Căruceru, care va ocupa pupitrul știrilor sportive în cursul săptămânii.


Crina Abrudan va fi colegă cu Selly la Prima TV

Postul Prima TV a fost în centrul atenției de 1 decembrie, obținând unul dintre cele mai mari ratinguri din ultimi ani. Motivul: Selly a lansat emisiunea ‘Selly Show’ atât pe Youtube, dar și pe Prima TV.

Chiar dacă fac parte din generații diferite, Crina Abrudan și Selly au un singur scop: creșterea ratingului și readucerea postului TV în primele 4 televiziuni din România.

În ultima perioadă, Crina Abrudan s-a remarcat prin o serie de pictoriale sexy, dar și prin munca de influencer, promovând diferite produse pe pagina sa de Instagram. A apărut și la diferite posturi TV ca invitat, parcă plânuindu-și revenirea la TV. Crina Abrudan este așteptată să înceapă munca la Prima TV în weekend-ul 11 – 13 decembrie.



Crina Abrudan arată incredibil de 42 de ani

Crina Abrudan arată incredibil la vârsta de 42 de ani, iar corpul ei este tonifiat și tras prin inel. Nu pot fi trecute cu vederea micile intervenții estetice pe care Crina Abrudan și le-a făcut la nivelul feței. Vedeta și-a injectat buzele cu acid hialuronic și pe chipul ei nu poate fi văzut niciun rid.

Crina Abrudan și-a uimit prietenii și fanii postând pe pagina sa de socializare o serie de înregistrări video în care apare făcând sport intens la sala unde merg și alte vedete din România. Este pentru prima dată când vedeta intră într-un astfel de program de transformare corporală, în condițiile în care nu s-a confruntat niciodată cu kilogramele în plus.


„Am început sa fac sport fără să am de dat jos niște kilograme sau fără să mă nemulțumească foarte mult ceva la corpul meu. Am făcut-o pentru sănătatea corpului și a psihicului. Am început să merg la sală sperând că îmi voi și disciplina puțin programul de somn și de mâncare și poate chiar regimul alimentar pentru că mănânc lucruri care nu sunt sănătoase.

Până acum nu eram fan sport, dar am decis să merg la sală pentru
atmosfera foarte energică de la antrenamente, pentru că este distractiv
și nu mă plictisesc și pentru că faci tot timpul altceva.


Antrenament cu sfori, gantere, benzi, împing sania, arunc mingea medicinală, pedalez pe bicicletă. Nu mă plictisesc deloc și nici nu îmi dau seama când trece ora. La început a fost destul de dificil să mă acomodez pentru că nu aveam condiție fizică aproape deloc. Fac în curând șase săptămâni și sunt foarte mulțumită de mine. După ce închei programul de opt săptămâni vreau să continui pentru că mă simt extraordinar la antrenament, declară Crina Abrudan.

Citește și:


Un nou cuplu în showbiz! Iuliana Luciu și Cristi Mitrea sunt împreună

Tenismenul Marius Rădoi a murit. Tânărul de 19 ani și-a pierdut viața într-un accident

Analia Selis a vorbit despre motivele care au dus la divorț: „El a ajuns să fie într-un fel care nu era de acceptat, în viață'

Ce scrie în CV-ul Crinei Abdrudan

Crina Abrudan a debutat în presă la un post radio, unde a lucrat ca reporter de teren. După o perioadă ea a ajuns să prezinte știrile sportive de la Antena 1, acolo unde s-a și remarcat, de altfel.


Din 2013 plecat de la Antena 1 și s-a dedicat antreprenoriatului. Din păcate pentru ea, pandemia de COVID-19 i-a dat planurile peste cap, fiind nevoită să-și închidă un loc de joacă pentru copii situat într-un cartier rezidențial.