Crina Abrudan și Mihai Zmărăndescu sunt noii concurenți de la Survivor 2023. Cine vine în echipa Războinicilor

 Ifrim Georgiana
.

Crina Abrudan și Mihai Zmărăndescu sunt noii concurenți de la Survivor 2023. Începând cu ediția de luni a emisiunii, telespectatorii îi voi cunoaște pe cei mai noi participanți la show-ul filmat în Republica Dominicană. După eliminările fulger din ultimele ediții, se pare că noi concurenți se vor alătura Faimoșilor și Războinicilor. Iată despre cine este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ultimele ediții ale emisiunii Survivor 2023 au fost pline de situații neașteptate și eliminări. Vica Blochina a fost eliminată ca urmare a voturilor primite din partea telespectatorilor, iar Jorge a fost nevoit să renunțe la competiție, având în vedere că s-a accidentat și va fi suspus unei intervenții chirugicale. În acest context, producătorii reality show-ului au decis să aducă noi concurenți în emisiune. Faimoșilor li se vor alătura Crina Abrudan și Mihai Zmărăndescu, fiul cunoscutului kickboxer.

cri-9-1cri-9-1

Crina Abrudan și Mihai Zmărăndescu sunt noii concurenți de la Survivor 2023. Din echipa Războnicilor, Alexandra Porkolav a suferit o accidentare gravă și a fost luată cu ambulanța de pe plajă. În următoarea ediție a reality show-ului, telespectatorii vor afla dacă concurenta poate reveni pe traseu sau rămâne sub observația medicilor.

Citește și: „Am primit porecle precum scândura sau fata șnur. Am trecut prin situații jenante”. Carmen Grebenișan de la Survivor 2023 a fost umilită pentru aspectul ei fizic

Citește și: Ce reproșuri a primit Vica Blochina de la fiul său, după eliminarea de la Survivor: „Era supărat pe mine”

Citește și: Cine este și cum arată tătăl copiilor Ozanei Barabancea: „El e autorul”. Cei doi s-au despărțit acum aproape 20 de ani

Citește și: Un bebeluș de două luni a fost salvat la 128 de ore sub dărâmături, după cutremurul din Turcia. „Imaginea miracolului”

Crina Abrudan și Mihai Zmărăndescu sunt noii concurenți de la Survivor 2023

Potrivit cancan.ro, patru noi concurenți intră în compeția pentru premiul în valoare de 100.000 de euro. Faimoșilor li se vor alătura Crina Abrudan și Mihai Zmărăndescu, care au făcut și primele declarații despre participarea lor la emisiune. Totodată, echipa Războinicilor a fost suplimentată cu doi membri, respectiv Alina Radi și Eduard Gogulescu. Episodul 17 al emisiunii a fost fost difuzat cu 24 de ore în avans, pe platforma Voyo.

„Bună! Mă numesc Crina Abrudan, lumea mă cunoaşte ca prezentatoare de ştiri sportive. Am avut o carieră de 15 ani în televiziune şi patru ani de radio. Am venit la Survivor în primul rând pentru mine, pentru aventură, pentru ca după atăţia ani de prezentare a ştirilor sportive să fiu şi eu parte dintr-o competiţie sportivă.

Sunt foarte bucuroasă să văd că Faimoşii sunt mult mai bine decât i-am văzut eu că sunt înainte să vin, la televizor, şi îmi doresc ca împreună cu colegul meu, cu care m-am alăturat astăzi echipei Faimoşilor, să reuşim să facem echipa să fie ca în primele săptămâni, atunci când câştiga şi era foarte liniştită la consiliile de eliminare. Vă mulţumesc foarte mult pentru primire, mă bucur să fiu aici', a spus Crina Abrudan, în show-ul „Survivor România' de la Pro TV.

Cine sunt noii concurenți de la Survivor 2023

Crina Abrudan este fosta prezentatoare de știri de la Antena 1. În pandemie, aceasta a deschis o afacere, care, după cum a spus chiar ea, a avut un succes neașteptat. Aceasta a cumpărat un spațiu pe care l-a transformat într-un loc de joacă pentru copii.

Mihai Zmărăndescu este fiul lui Cătălin Zmărăndescu, cunoscut kickboxer român și fost concurent al emisiunii „Survivor' 2023. Fiul sportivului i-a călcat pe urme și este, la rândul lui, luptător MMA.

Despre cei doi concurenți din echipa Războnicilor nu se cunoasc deocamdată prea multe detalii. Alina Radu este de profesie cântăreață, în timp ce Eduard Gogulescu este DJ.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton