Cum arată Crina Abrudan în costum de baie, la 44 de ani: "Am o moştenire genetică bună"

 Dumba Gabriela
.

La 44 de ani, Crina Abrudan are o siluetă de invidiat și întoarce toate privirile atunci când merge la plajă. Contul său de Instagram abundă de poze în costum de baie, dovadă că și Crina Abrudan este mândră de felul în care arată și nu are nici un fel de complex de ordin fizic.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În plin scandal care are în centru celulita și vergeturile, Crina Abrudan demonstrează că ea nu are nici un fel de complex când vine vorba de corpul său și postează foarte des pe Instagram fotografii în costum de baie. De „vină” pentru formele sale care corespund standardelor actuale de frumusețe nu sunt dietele drastice, ci moștenirea genetică.

295291074_731812371243023_4341791908656387436_n295291074_731812371243023_4341791908656387436_n

Cum arată Crina Abrudan în costum de baie la 44 de ani

Crina Abrudan arată senzațional la 44 de ani, iar acest lucru nu se datorează dietelor, așa cum s-ar putea crede. Fosta vedetă TV face parte din categoria femeilor norocoase, care mănâncă tot ce vor și nu găsești un gram de grăsime pe corpul lor.

„Eu nu sunt adepta dietelor stricte şi nici nu merg foarte des la sală. Chiar îmi plac şi cartofii prăjiţi şi tot felul de preparate de tip fast food. Pot spune că sunt o norocoasă pentru că, până la această vârstă, nu am avut probleme de greutate.

Am o moştenire genetică bună, însă, şi aşa, am nevoie să întreţin pielea şi silueta. Pentru corp merg frecvent la o clinica din Bucureşti pentru un tratament care preîntâpină şi tratează celulita şi remodelează instant corpul, acolo unde ai nevoie', a declarat Crina Abrudan în urmă cu ceva timp.

Citește și: Viviana Sposub își dorește copii cu George Burcea:„De când văd cum e viața de părinte și petrec timp cu cele mici…’

Citește și: George Burcea, victorie în dosarul drogurilor.Ce a hotărât instanța

Citește și: Soția lui Volodimir Zelenski a apărut, în plin război, pe coperta Vogue:„Aș vrea să vedeți fiecare ucrainean aici, în locul meu’

Cum face Crina Abrudan plajă… sănătoasă

Crina Abrudan iubește marea și se simte excelent la plajă, iar pentru a obține un bronz frumos, fără arsuri, fosta vedetă TV are câteva trucuri.

‘Eu nu mă ard la plajă. Ritualul meu de plajă este următorul: vin la plajă dimineața și plec seara. Nu sunt un exemplu bun, pentru că nu folosesc protecție solară. Ce folosesc eu la plajă este untul de cacao și hidratează foarte bine pielea.’, a spus Crina acum ceva timp.

Crina Abrudan a mers în costum de baie la iUmor

Toamna trecută, Crina Abrudan a pășit pe scena iUmor în pielea Pamelei Anderson și a purtat doar un costum de baie! Reacțiile celor din public, dar și ale membrilor juriului au fost incredibile!

Se pare că pentru Cheloo prezența acesteia poate fi comparată cu un vis împlinit!

„Pamela Anderson sau visul meu împlinit… Pentru mine, apariția Pamelei Anderson la «iUmor» înseamnă trezirea la realitate.’, a spus Cheloo.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton