Criminalul din Caracal, suspect într-o altă crimă. Tânăra a fost decapitată!

 Oana Pantazi
.

Șirul ororilor pare că nu se mai sfârșește… Criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă, este acum suspect într-o altă crimă, al cărei tipar este asemănător cu celelalte două. Este vorba despre Alexandra Goghez, găsită decapitată, acum patru ani, într-un parc din Craiova!

Detalii cutremurătoare ies la iveală cu fiecare zi în cazul criminalului din Caracal, Gheorghe Dincă, cel care le-a violat și ucis cu bestialitate pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Conform RTV, în casa acestuia ar fi fost găsit un telefon care aparținea unei fete dispărute în urmă cu trei ani. Este vorba despre Alexandra Goghez, în vârstă de 17 ani, care a fost găsită decapitată în Parcul Romanescu, din Craiova. La vremea respectivă, cazul, cu făptaș necunoscut, a oripilat și înspăimântat opinia publică.

Cea de-a treia victimă a criminalului din Caracal semăna fizic cu Alexandra și Luiza…

Alexandra Goghez se încadrează perfect în tiparul lui Gheorghe Dincă – o adolescentă de la țară, drăguță, cu părul lung, asemănarea fizică dintre ea, Alexandra Măceșaru și Luiza Melencu fiind evidentă. Din păcate, la fel ca celelalte două victime ale criminalului din Caracal, nici Alexandra Goghez nu a avut nicio șansă. Tânăra a fost găsită decapitată, într-o zonă cu vegetație luxuriantă din parc, la mai bine de două săptămâni după ce fusese declarată dispărută. Ea lucra la o terasă din parc, iar în seara fatidică, a decis să pornească spre casă pe un alt drum. Un drum care s-a dovedit a fi fără întoarcere…

Se presupune că Alexandra Goghez este a treia victimă a criminalului din Caracal.Se presupune că Alexandra Goghez este a treia victimă a criminalului din Caracal.

 

Foto: Facebook, Libertatatea 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton