CRBL și Oase au câștigat ASIA EXPRESS. Primele declarații: "Bombă cu ceas a fost experiența Asia Express!" / RUBY: "Am plecat de acasă convinsă că voi câștiga!"

 Dumba Gabriela
.

CRBL și Oase au câștigat ASIA EXPRESS! Băieții se întorc în România cu amuleta de 30.000 de euro, după un lung șir de peripeții prin Sri Lanka și India. Puțini au fost cei care i-au văzut pe cei doi băieți în finala show-ului, cu atât mai puțin câștigători, având în vedere accidentarea lui Oase.

Oase și CRBL au câștigat ASIA EXPRESSOase și CRBL au câștigat ASIA EXPRESS

Deși pariurile s-au pus, până în seara semifinalei, pe echipa formată din Cocuța și Bogdan Boantă, fanii reality show-ului au avut parte de surprize mari în penultima ediție ASIA EXPRESS. CoBo a părăsit emisiunea, iar finala s-a jucat între echipele CRBL-Oase și Ruby-Robert.

După o serie de probe care le-au pus răbdarea la încercare, Oase şi CRBL au reuşit se impună în finală și să câștige marea amuletă, de 30.000 de euro.

„Mie nu mi-a venit să cred că este real ce se întâmplă şi abia atunci când Gina s-a apropiat foarte bucuroasă cu lacrimi în ochi, abia în momentul ăla am realizat că într-adevăr cei mai buni prieteni, cea mai tare echipă, câştigă acest sezon”, a spus CRBL, la scurt timp după ce a aflat rezultatul.

„Eşti prost? Chiar am reuşit să câştigăm Asia Express! Tu vorbeşti serios?! Locul 1… pentru prietenia noastră a meritat toată aşteptarea noastră de 14 ani. Din secunda când ne-am cunoscut… a meritat! „, a completat Oase.

Bombă cu ceas a fost experiența Asia Express! Cea mai tare experiență și avem mulți ani de acum încolo să povestim ce am trăit aici. Acum, vreau acasă, dar în doua, trei săptămâni o să ne fie dor! Mulțumesc tuturor celor care au făcut posibilă experiența asta! Sunt peste 100 de oameni, este șocant ce este în spatele camerelor, acolo sunt alți eroi!”, a spus CRBL cu ultima suflare.

Invitați la Xtra Night Show, finaliștii ASIA EXPRESS au celebrat reușita de a ajunge în ultima etapă a acestei experiențe extrem de dure.

„Ne doream să trecem de prima etapă. Era periculos de prost… pentru noi să ieșim din prima. Ne-am motivat de la etapă la etapă. Hai că se poate, hai că se poate!

Eu nu i-am propus să vină cu mine. I-am zis că nu merg cu Elena și el m-a sunat să-mi spună – „ia-mă pe mine!'. Nu aș merge niciodată cu soția mea pentru că inevitabil sar la bătaie. Așa, dacă merg cu Oase, aștept să-și ia el primul bătaie!', a glumit CRBL la Capatos în emisiune.

Ruby și Robert au întârziat doar 3 minute

„Noroc la amulete nu avem, știam! E foarte ciudat să ieși pe locul 2, la trei minute după prima echipă. Suntem bucuroși pentru ceea ce am trăit aici!”, a declarat și Robert.

„A fi fost frumos să terminăm pe locul 1, dar faptul că am terminat pe locul 2 nu schimbă cu nimic ce am trăit aici. Sunt fericită că am mers până la capăt. Nu simt că a fost ceva ce am fi putut face mai mult! Toată experiența asta ne-a dus în niște extreme și nu o să uităm niciodată ce am trăit aici!”, a spus Ruby, cu ochii în lacrimi.

„Am făcut tot ce s-a putut, clar nu aveam cum să facem mai mult. Acum plâng și de atâtea emoții care s-au adăugat pe parcurs. Asta e, am pierdut la 3 minute!', a mai spus Ruby.

Când a acceptat provocarea Asia Express, Ruby a plecat de acasă convinsă că se va întoarce câștigătoare.

„Am plecat de acasă convinsă că voi câștiga! Dar, după prima jumătate de zi de cursă din Asia Express, am zis că-mi dau demisia!”, a spus Ruby la Capatos.

Cocuța și Boantă, eliminați din vina lor

Coregrafii Cocuţa şi Bogdan, care au avut un conflict aprins şi au pierdut timp preţios, s-au clasat pe ultimul loc în etapa semifinalei, iar din această cauză au fost eliminați cu doar un pas înainte de marea finală Asia Express – Drumul Elefantului.

Stresul şi oboseala şi-au spus cuvântul, iar cei doi s-au certat în repetate rânduri, pe tot parcursul misiunilor. Nici faptul că au avut un avantaj, elefantul auriu, cu care au putut sări peste o probă, la alegere, nu i-a ajutat.

De altfel, ambii au fost conştienţi că şi-au redus singuri şansele de a fi în finala sezonului 2 Asia Express, iar producătorii au dezvăluit că discuţia aprinsă dintre cei doi nici măcar nu a fost difuzată în întregime, pentru că a durat 50 de minute.

„Chiar dacă ne aflam în cursa vieţii noastre, cred că am pierdut mai bine de jumătate de oră cu cearta noastră. Mi se derula în cap tot filmul, mă gândeam doar la cât de proşti am fost că ne-am certat chiar acum, în finală, a declarat cu ochii în lacrimi Cocuţa, pe numele real Andra Gheorghe.

„Cu tot stresul, certurile şi neînţelegerile, nu mi-aş fi dorit să trăiesc această experienţă cu nimeni altcineva. Andra este omul care este cel mai aproape de sufletul meu şi care mă cunoaşte cel mai bine. Îmi pare rău că am ieşit cu o zi înainte de finală, ăsta e cel mai mare regret, a spus şi Bogdan Boantă izbucnind în lacrimi. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton