CRBL regretă conflictul cu Oase, dar nu crede într-o împăcare: „Îmi lipsește să-l am în jurul meu”

.

CRBL regretă conflictul cu Oase, dar nu crede într-o împăcare. În urmă cu mai bine de doi ani, cei doi au fost protagoniștii unei dispute publice. La acea vreme, artistul susținea că s-a simțit trădat de prietenul lui, după ce a acceptat un contract la Antena 1. Acum, CRBL  a făcut noi declarații despre cearta cu Oase, susținând că este un subiect dureros și că îi simte lipsa celui cu care a participat la Asia Express. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


După o prietenie care a durat mai bine de un deceniu, CRBL și Oase au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi au făcut echipă în emsiunea Asia Express, acolo unde au câștigat marele premiu în valoare de 30.000 de euro. La scurt timp după încheierea filmărilor, aceștia s-au certat și au ales să rupă relația de prietenie. Totul ar fi pornit de la un contract pe care Oase l-a semnat cu Antena 1, gest tratat ca pe o trădare de către CRBL. Acum, artistul a făcut câteva declarații emoționante despre fostul său prieten, mărturisind că îi simte lipsa.


CRBL regretă conflictul cu Oase, dar nu crede într-o împăcare. Deși i-ar plăcea să reia legătura cu dansatorul, cântărețul este înclinat să creadă că nu se mai poate face nimic pentru a resucita prietenia. Cei doi s-au cunoscut în 2004, atunci când Oase a devenit cursant la școala de dans a artistului.

Citește și: Ce afacere vrea să-și deschidă Elena, soția lui CRBL, în România:„Am o pasiune foarte mare pentru…’


Citește și: Cine este CRBL. A locuit o perioadă în Spania, împreună cu soția și fiica lui

Citește și: Mihai Găinușă a împlinit 52 de ani. Ce spune despre o împăcare cu Șerban Huidu:„Cred că…’

Citește și: Ce relație are Cleopatra Stratan, de fapt, cu soacra ei:„Îmi e foarte ciudat’

CRBL regretă conflictul cu Oase, dar nu crede într-o împăcare

Invitat în cadrul emisiunii lui Denise Rifai, artistul a făcut câteva declarații despre o posibilă împăcare cu Oase. Deși îi duce dorul, CRBL a recunoscut că nu există cale de împăcare între ei.


„M-a costat, în primul și în primul rând relația cu el. Ne știam de atâta timp… eu consider că am făcut toți pașii chiar și după, dar Bărbosul le aranjează și nu știi de fapt niciodată dacă ne mai vedem, ne mai salutăm vreodată – e fiecare cu ce a ales în viață.

Eu merg mai departe cu tot ce am de făcut. Nu știu dacă există cantitate sau o valoare. Lipsa lui m-a costat, că l-am pierdut ca prieten. Într-un fel sau altul noi nu am fost în acel concurs doar de dragul televiziunii. Noi am fost prieteni înainte de toate, îmi lipsește și el, îmi lipsește să-l am în jurul meu. Tot fenomenul kendama a pornit cu el și uneori îmi lipsește, dar nu mai pot face nimic’, a mai precizat CRBL.


„Am fost trădat’

CRBL a susținut că a fost trădat de prietenul lui, însă, în prezent, înțelege motivele pentru care Oase a semnat contractul cu Antena 1.

„Este un subiect care a fost extrem de dureros pentru mine în momentul în care s-a întâmplat această ruptură. S-a tot discutat asta pentru că noi am fost acolo și am făcut o imagine bună pentru că eram prieteni de foarte mult timp.

Am făcut foarte multe lucruri împreună pentru care eu îi mulțumesc și sigur este și reciproc pentru că chiar s-au întâmplat foarte multe. Am fost trădat în momentul acela, e un subiect mult mai elaborat apropos de motivele pentru care s-a întâmplat această trădare. Eu cumva am înțeles motivele lui', a adăugat CRBL.


„Am încercat ca piesa respectivă să o fac mai mult ok’

După cearta cu Oase, CRBL i-a dedicat o melodie prin care și-a exprimat dezamăgirea cu privire la faptul că a fost trădat.

„Ce m-a deranjat foarte tare a fost comunicarea și decizia să nu merg să pun obrazul într-o direcție, să mă bazez pe tine ca prieten și tu îmi întorci spatele fără să îmi spui. Aici a fost durerea mai mare.


Am încercat ca piesa respectivă să o fac mai mult ok, cu problema mea, dar era o problemă pe care o știa toată lumea. Apoi am filtrat-o și a ieșit o variantă mult mai curată, varianta de acum’, a încheiat acesta.

Sursa foto: Facebook & Arhiva Viva!