CRBL in juriul unei noi emisiuni TV

 Adina Rosetti
.

Dupa succesul de la Te cunosc de undeva', CRBL va face parte din juriul celei mai noi productii difuzate la Antena 1, Romania Danseaza'.

 

CRBL

 

 

Artistul declara ca acest show i se potriveste manusa' si ca abia asteapta sa vada de ce sunt in stare concurentii: O viata asta am facut. Am pus mana pe microfon, pentru ca voiam ca lumea sa vada cum dansez. Am ajuns în pozitia in care sa fac parte dintr-un juriu in care doar dansul primeaza. Aici nu poti pacali pe nimeni! Oamenii, inainte sa vada, simt! Romania Danseaza” va fi cel mai tare show si sunt foarte bucuros sa fac parte din juriu', a adaugat CRBL.

Cel mai fresh format de televiziune dedicat dansului, Romania Danseaza', va fi difuzat din primavara la Antena 1. Este un talent-show la care pot participa oameni obisnuiti, indiferent de varsta si pasionati de orice stil de dans.

Emisiunea va fi prezentata de carismaticul Jorge, artistul care a castigat sezonul II al programului de divertisment Te cunosc de undeva'.

 

Foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton