Cum s-a adaptat CRBL în Spania, după ce s-a mutat cu familia: "Greu a fost să îi înțelegem. Îmi lipsește..."

 Dumba Gabriela
.

De mai bine de un an, CRBL locuiește în Spania, cu toată familia și susține că este una dintre cele mai bune decizii pe care le-a luat vreodată. Acum, pentru ei, „acasă” este Marbella și chiar dacă s-au lovit de multe dificultăți când au decis să schimbe nu doar casa, ci și țara. CRBL și familia lui sunt încântați de alegerea făcută.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Aflat momentan în România, pentru câteva zile, CRBL a povestit despre viața lui din Spania și a dezvăluit care au fost cele mai grele momente legate de mutarea lor acolo. Artistul a mărturisit că i-a fost greu să îi înțeleagă pe cetățeni, mai ales pentru că temperamentul lor este extrem de diferit față de cel pe care îl au românii.

66967667_1340109352813902_1820848333296127814_n_6280300066967667_1340109352813902_1820848333296127814_n_62803000

„Doar o săptămână stau, marți plec acasă. Fetele sunt acasă. Acasă acum este acolo, în Spania. Am mers spre Marbella, am descoperit o altă lume, o altă Spania, cu bune și rele.

Merită încercat pentru cei care au gânduri de genul. Trebuie să vezi, să trăiești tu pe propria piele. Merită trăit, să te testezi pe tine, să vezi dacă îți place stilul de viață. La fiecare pas, am avut o teamă.

Doar că noi suntem mai curajoși, ne asumăm fiecare pas pe care îl facem. Greu a fost să îi înțelegem, încă îmi e greu să îi înțeleg, vorbesc general.

Nu de limbă, de felul lor zic. Îmi lipsește viteza cu care românul se adaptează și rezolvă orice situație', a zis CRBL la Vorbește lumea.

Citește și: Îți aduci aminte de CRBL, de când făcea parte din formația Simplu? Ce s-a întâmplat cu foștii lui colegi

Citește și: Cum arată Deea Maxer în costum de baie, după ce a slăbit și și-a schimbat silicoanele

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles în plin divorț de Reghe:„De dragoste poți da, când ură ai căpătat’

Ce chirie plătește CRBL în Spania

Românii care vor să se mute în Marbella, în zona unde locuiește CRBL, sunt nevoiți să scoată câteva sute de euro din buzunar pentru chirie.

„În zona Marbella sunt chirii decente, apartamente de la 5-6-7-1000. Dormitoarele sunt debarale, terasele sunt foarte mari. Dacă vrei casă cu piscină, 3000-4000 de euro. Scriu muzică, fac muzică, dar nu toată muzica trebuie să ajungă la TV sau la radio.

Separat, sunt de mult timp implicat în tot ce înseamnă tehnologia asta nouă. O să aduc un proiect în România cu NFT. Sunt mulți români în Spania, dar în Marbella mai puțini.

Nu sunt eu genul care se duce unde merge toată lumea. Eu m-am dus la liniște. Am vrut să mă bucur de lucrurile de care nu am avut timp să mă bucur.

Alessia merge în continuare la școală british, nouă ne-a ușurat decizia acest lucru. Ea s-a adaptat foarte ușor. Vorbește mai bine ca mine spaniola', a mai zis el.

Lui CRBL îi lipsește mâncarea din România

Primul lucru pe care l-a făcut CRBL când s-a întors în România a fost să se bucure de mâncarea tradițională, care îi lipsește atât de mult în Spania.

„Am mâncat un platou de 2 persoane, cu cârnăciori, ceafă de porc, murături. Asta am comandat aseară. Eu oricum uit să îmi iau de mâncare și mâncând de aseară.

Este foarte enervat că în toate restaurantele de acolo găsești același gen de mâncare, nu prea ai variante. Parcă vreau și altceva. Noi gătim în casă, Elena gătește, eu mănânc. Ciorba e ciorbă', a adăugat el.

Ce mai face CRBL, după ce s-a mutat în Spania

În urmă cu un an, CRBL și-a luat familia și a decis să se mute în Spania, în zona Valencia. Cântărețul susține că a fost o decizie înțeleaptă și nu-și mai dorește să revină în țară.

Mi-e bine unde sunt, cum sunt. În plus, nu s-a schimbat absolut nimic din decizia mea luată acum ceva vreme și pe care multă lume o cunoaște. Ceea ce s-a schimbat e la nivel social, la cel al comunicării, cu accentul pus pe social-media. Iar asta e evident pentru toată lumea, nu doar pentru mine’, declară CRBL pentru Playtech.ro.

Vezi şi 10 mâncăruri pe care să le încerci când ești în Spania!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton