CRBL, decizie radicală în plină pandemie. Artistul s-a mutat din România, cu toată familia: "Ne-am luat inima-n dinți și am plecat"

 Dumba Gabriela
.

CRBL s-a mutat, din nou, din România și spune că, de data asta, este definitiv. A ales tot Spania și spune că este țara cea mai potrivită pentru fiica lor și planurile lor de viitor, însă un lucru îl nemulțumește la spanioli și pentru asta spune că „i-ar strânge de gât.”

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

CRBL a intrat în direct la „Vorbește lumea' și a povestit de ce s-a mutat în Spania, în plină pandemie, mai ales că acolo restricțiile sunt și mai dure decât în România. CRBL și familia lui au mai locuit o vreme în Spania, iar acum au simțit că este momentul să plece definitiv de aici.

'Eu am testat locul, Regiunea Valencia. Am venit aici acum cinci ani, am stat vreo doi, am văzut. Am tot testat Spania și am zis acum că e mai bine aici. Suntem într-o vacanță prelungită. Așa ne-am propus pentru anul acesta. Aici fac tot muzică, am scos niște piese… Acum lucrez la un album', a povestit CRBL.

Artistul spune că soția Elena și fata lui Alessia s-au acomodat chiar bine în Spania și vorbesc mult mai bine limba decât el. 'Alessia continuă învățământul început în România, Elena e bine și ea. În 2021 ne vom apuca împreună de niște proiecte interesante. Planul este să rămânem stabiliți aici. Educațional, România este mai tare, dar, din punct de vedere al civilizației, Spania. Doar că i-aș strânge de gât pe spanioli în trafic. Ăștia nu semnalizează când fac dreapta sau stânga. În schimb, respect strict regulile pandemiei. Poartă mască… Normal, la ei amenda ajunge și la 600.000 de euro!', a spus CRBL.

Familia lui CRBLFamilia lui CRBL

A recunoscut că învață spaniola de la fiica lui, dar și că a renăscut odată cu stabilirea în Spania. 'Îmi place aici, chiar dacă îmi este dor de România, de spectacole. Aș vrea să venim de Crăciun în România, dar nu cred, cu pandemia asta, probabil vom face un Crăciun românesc aici, cu mâncare mix românesc moldovenesc și spaniol', a spus CRBL.

„Mulți prieteni de-ai mei ar face acest pas, dar le lipsește curajul și asumarea. Dacă noi trei am decis că este mai bine așa, ne-am luat viața în mâini și am plecat pur și simplu', a concluzionat fostul concurent al emisiunii 'Asia Express'.

Citește și:

CRBL şi Oase, la cuţite după ce au câştigat Asia Express. Timp de 15 ani au fost cei mai buni prieteni, dar acum se urăsc: „Te-am cărat în spate, ca Iuda m-ai trădat!”

Trecutul neştiut al lui CRBL. S-a însurat la 20 ani cu o tânără din oraşul natal / Cum arată prima soţie a câştigatorului ASIA EXPRESS

Ce se întâmplă acum cu divorțul dintre Larisa și Alin Oprea. Artistul avea o avere de 1 milion de euro, dar locuiește cu chirie și a fost nevoit să se reprofileze

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton