CRBL a locuit în Spania, timp de un an şi nimeni nu a ştiut. Când a revenit din ASIA EXPRESS, artistul a avut parte de şocul vieţii

 Dumba Gabriela
.

Doar prietenii foarte apropiaţi au ştiut că CRBL, Elena şi fiica lor au locuit timp de un an în Spania, iar atunci când a plecat în competiţia Asia Express, spre sfârşitul lui 2018, artistul a plecat direct din Spania. Totul a fost un experiment pe care CRBL şi soţia lui l-au făcut de dragul Alessiei, fiica lor.

CRBL şi familiaCRBL şi familia

CRBL şi Elena au vrut să vadă cum ar fi viaţa micuţei Alessia în Spania, acolo unde s-au mutat pentru un an. I-au schimbat şcoala, şi-au luat lucrurile şi au stat acolo până când el a plecat în Asia Express. Între timp, când el era în competiţia de la Antena 1, Elena a decis să se mute înapoi şi CRBL a avut un adevărat şoc atunci când a revenit în ţară.

„Sigur mă înţelege. Ne-am susţinut unul pe altul în toate nebuniile nostre. Are şi ea nebunii, mă şochează câteodată. Nu am povestit asta niciodată: eu am plecat în India din Spania şi am ajuns în România, iar Elena stând în Spania a reuşit sa multe tot în România, în numai două săptămâni. Am făcut nişte încercări.

Ne-am mutat un an de zile în Spania, iar pe Alesia am dus-o la şcoală acolo timp de un an. Am vrut sa vedem cum se descurcă Alesia într-o altă ţară. I-am schimbat şcoala. Nu a ştiut nimeni.', a mărturisit CRBL în cadrul emisiunii „Răi da Buni', de la Antena Stars.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton