CRBL a fost oprit de poliția indiană pe aeroport, după ASIA EXPRESS. Motivul este amuzant, iar OASE pune paie pe foc

.

CRBL și prietenul lui Oase s-au întors victorioși din India, cu marele premiu al show-ului ASIA EXPRESS, amuleta de 30.000 de euro. Tocmai amuleta norocoasă i-a purtat ghinion câștigătorului pentru că acesta a atras atenția la controlul de securitate și polițiștii indieni au intrat în alertă. Oase a găsit explicația: „Este dubios, normal că îl oprește Poliția'.

La întoarcerea în România, bucuria lui CRBL după câștigarea competiției ASIA EXPRESS a fost întreruptă pentru câteva momente.


Marele câștigător a fost oprit de polițiștii de pe aeroportul din India și a fost nevoit să de explicații în legătură cu amuleta pe care o avea în ghiozdan. Indienilor li s-a părut suspect obiectul și au cerut explicații în legătură cu el.

CRBL le-a explicat polițiștilor că a participat la un reality show, iar aceștia, curioși, au cerut să le explice tot parcursul lui CRBL în emisiune.

Momentul a stârnit amuzamentul unora dintre vedetele care au participat la show, iar în cele din urmă s-au lămurit și polițiștii că nu este vorba despre nimic periculos și i-au lăsat să treacă mai departe.


Oase s-a amuzat copios de pățania prietenului său și a pus momentul pe seama faptului că CRBL pare dubios și era de așteptat să fie supus unei percheziții amănunțite pe aeroport.