Cove, despre concurența pe care i-o face lui Dan Negru, cu emisiunea prezentată de el: „Lucrurile sunt total diferite”

.

Cove, despre concurența pe care i-o face lui Dan Negru cu emisiunea prezentată de el. După o perioadă de concediu, Gabriel Coveșeanu și-a anunțat revenirea în televiziune. Acesta va prezenta emisiunea-concurs „Primii câştigă!' și a făcut câteva declarații despre modul în care participanții vor putea intra în posesia marelui premiu și despre concurența pe care i-o face lui Dan Negru.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Anul trecut, Cove a părăsit emisiunea pe care o prezenta alături de Adela Popescu, la PRO TV. Acesta a revenit la Prima TV, unde a prezentat alături de Diana Bart, „Flash Monden’. Acum, acesta este moderator unui concurs de cultură generală, care va fi difuzat de luni pana joi, de la ora 19:15. Noutatea absolută la acest tip de concurs este faptul că participanții emisiunii pot răspunde la întrebările adresate de Cove de oriunde din țară, de pe orice dispozitiv conectat la internet.


Cove, despre concurența pe care i-o face lui Dan Negru cu emisiunea prezentată de el. Prezentatorul este nerăbdător să înceapă noul proiect în televiziune și a dezvăluit câteva detalii despre modul în care se va desfășura emisiunea de tip concurs.

Citește și: Ce salariu are Cove la Prima TV:'Vorbește lumea…'

Citește și: Cove revine la TV cu o nouă emisiune la Prima TV:'Este prima oară când prezint un astfel de format'


Citește și: Vladuța Lupău și-a botezat fiul!Primele imagini de la marele eveniment

Citește și: Cine este Alex Bogdan.La ce emisiuni TV a mai participat și cine este iubita lui

Cove, despre concurența pe care i-o face lui Dan Negru cu emisiunea prezentată de el

Prezentatorul a susținut că emisiunea vine cu un concept cu totul nou. Din acest motiv, nu se poate vorbi despre o concurență între „Primii câștigă’ și show-ul de cultură generală prezentat de Dan Negru.


,,Oarecum , numai că lucrurile sunt total diferite, de asta spun că nu e un quiz show obișnuit în care concurenții se află în studioul de televiziune și dau răspunsurile acolo mai bine sau mai rău. Practic aici fiecare răspunde de acasă, din confortul propriei locuințe. Emisiunea va fi în direct de luni până joi de la 19.15.

Nu s-a stabilit data exactă când va intra pe post. Lucrăm pentru că e o emisiune care presupune destul de multă coordonare în zona asta tehnică ca aplicația să funcționeze perfect, toată lumea să poată intra, încă facem aceste probe, de îndată ce ele vor fi gata, demarăm’, a declarat Gabriel Coveșeanu pentru playtech.ro.


Dan Negru: ,,Mă bucur că am dat acest trend’

În urmă cu puțin timp, Dan Negru susținea că l-ar bucura ca pe piața TV să apară mai multe emisiuni de cultură generală.

,,Mă bucur că am dat acest trend și pentru că piața TV de la noi e o copie, unii se copiază pe alții, sunt sigur că vom fi copiați. Mă bucură! Când am lansat primul show cu copii, Next Star, imediat am fost copiat, la fel a fost cu farsele. Sunt sigur că acum vor apărea copii pe quiz de cultură generală și mă bucură mult asta’, spunea Dan Negru, în urmă cu puțin timp.


Cum se va desfășura emisiunea „Primii căștigă’

Emisiunea „Primii câștigă’ se va desfășura pe două planuri, unul online, respectiv unul televizat. Participanții nu vor fi chemați în platoul de filmare, ci vor răspunde întrebărilor de acasă.


,,La Prima TV o să fie o nouă emisiune, un quiz show și eu cred că va stârni un real interes, pentru că va fi o emisiune ce se va desfășura pe două planuri, pe de-o parte planul emisiunii difuzate la TV și al doilea plan este cel online. Adică eu voi fi în studio și voi adresa întrebările, telespectatorii răspund de acasă prin intermediul unei aplicații de pe telefon, tabletă și așa mai departe.

Nu, este doar pentru adulți. Sigur, dacă acei copii pot răspunde la întrebările de cultură generală atât de vaste încât să poată să câștige. Este un premiu zilnic pus în concurs, sunt 15 întrebări, toți cei care reușeșc să răspundă corect la toate întrebările, împart marele premiu’

Sursa foto: Facebook