Cosmin Stanciu, adevărul despre cearta dintre Zanni și Ana Porgras, de la Survivor: "A avut probleme cu..."

.

Cosmin Stanciu a vorbit despre relația dintre Ana Porgras și Zanni, de la Survivor, și cum s-a simțit prietenul lui când s-au certat. Deși au fost prieteni buni și chiar s-a speculat că ar fi fost iubiți, Ana și Zanni nu și-au mai vorbit după concurs, iar Cosmin a explicat ce s-a întâmplat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cosmin Stanciu, recent trecut și el printr-o despărțire, a mărturisit că a fost în asentimentul lui Zanni din punct de vedere emoțional, atunci când acesta a rupt legătura cu Ana. Fostul concurent de la Survivor a observat chimia dintre Ana și Zanni și a declarat chiar că prietenul lui a trecut printr-o perioadă destul de grea după așa zisa ceartă cu gimnasta, la care ținea foarte mult.


„Și Zanni a avut probleme pe partea asta emoțională, acum nu știu exact cum o vedea el pe Ana, ca și relație, ca și cuplu, însă era o persoană în care el se regăsea sau care îl ajuta pe el cumva să fie bine, să fie ok.


Era o persoană la care el ține, dar nu știu cât de mult ca și cuplu, nu pot să spun asta. Dar da, într-adevăr, și el a fost destul de supărat, nu mi-a spus foarte multe, dar l-am simțit.', a povestit Cosmin pentru Wowbiz.ro.

Cosmin a declarat că tânărul l-a uimit atunci când a sunat să îl felicite pentru marele premiu, căci i-a spus să lase felicitările la o parte și să îi spună, mai bine, cum se simte.

„M-am bucurat foarte tare, mi-am dorit foarte tare să câștige el, pentru că el chiar avea nevoie pentru ce își dorea să facă cu premiul respectiv.


Îl vedeam câștigător nu neapărat pe criteriul sportiv, dar Zanni le avea pe toate, era și sportiv, avea și haz, le avea pe toate. L-am sunat cu video imediat, l-am felicitat, îmi era foarte dor de el, abia așteptam să vorbim.

În momentul în care l-am sunat prima oară pe Zanni, primele cuvinte pe care mi le-a spus au fost așa: ‘Bine mă, lasă felicitările, zi-mi dacă tu ești bine. Asta a fost prima chestie. Pentru că el aflase ceva despre mine în momentul respectiv, știa că eu cu Laura nu mai suntem împreună și știa cât de mult țin eu la ea, și atunci, probabil, în mintea lui a fost dacă eu sunt bine sau nu.', a încheiat Cosmin Stanciu.


Citește și: De ce a refuzat Marius Moga să producă piesa „Dragostea din tei’:’Nu a fost o decizie proastă’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Narcisa Birjaru cu soțul, după 10 ani de căsnicie:„Am întâmpinat destule greutăți/ EXCLUSIV

Citește și: Neti Sandu s-a pozat în costum de baie, la 62 de ani.Cum au reacționat fanii

Ana Porgras, criticată dur de Zanni după Survivor

Zanni a fost foarte susținut în Marea Finală Survivor România 2021. Tânărul a mărturisit că odată ce a ieșit învingător, el s-a speriat că îi va dezamăgi pe oamenii care l-au votat, cât și pe colegii lui. 


„M-am întors de la Survivor și a sărit toată lumea, erau acolo, m-am bucurat foarte mult că se întâmplă treaba asta, dar cumva era frica aia că s-ar putea ca oamenii ăștia să aibă așteptări de la mine prea mari și în momentul în care mă văd în realitate, în viața de zi cu zi, să fie dezamăgiți. E frica aia să nu dezamăgești’, a declarat Zannidache.


El a mărturisit că și-ar fi dorit ca Ana Porgras să îl iubească, mai ales că aveau o relație specială.

„Dacă mi-am dorit să mă iubească Ana Porgras? Mi-am dorit, mi-am dorit foarte mult să mă iubească Ana Porgras, că mie mi-a plăcut de ea ca om, ca femeie, calmitatea ei, blândețea ei, cum mă încuraja. E foarte frumoasa, eu chiar am crezut că ea mă iubește pe mine.

La un moment dat am vrut să îi spun eu ei că nu vreau să o fac să sufere și că eu nu îmi doresc cu ea o relație. Într-adevăr, dacă ea își asuma ce s-a întâmplat și ce a fost de fapt o judeca lumea. Ce și-a dorit ea de fapt a fost să fie și ea vedetă. A vrut și ea să fie cunoscută, să facă și ea poze, să fie și ea o altă pițipoancă, o alta care stă cu telefonul și face așa la cameră, că multe asta își doresc’, mai povestește  Zanni, în emisiunea „În Oglindă’, prezentată de Mihai Ghiță.