Cosmin Seleși cântă la Revelionul la PRO TV: "Te trec fiorii"

 Dumba Gabriela
.

Cosmin Seleși, care s-a mutat recent de la Antena 1 la Pro TV, a dat detalii despre programul de Revelion pentru care a filmat zilele trecute. Cosmin Seleși spune că a trăit emoții plăcute la revederea foștilor colegi, iar Revelionul pe care l-a pregătit cu alte vedete va fi, pur si simplu, senzațional. Telespectatorii vor fi încântați de Protevelion, spune Cosmin Seleși.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Printre cei care vor urca pe scena Protevelion se află Raluka și Pavel Bartoș, prezentatorii show-ului, dar și Cosmin Seleși, care a fost foarte încântat de atmosfera de la filmări.

269770052_1704233129780000_5068368531108715937_n269770052_1704233129780000_5068368531108715937_n

„Filmările pentru PROTEVELION au fost fantastice! M-am simțit minunat! Mi-am adus aminte de perioada în care lucram acolo… Un sentiment bun, cald și plăcut. A fost senzațional și mă bucur tare mult că am filmat pentru PROTEVELION. A fost super frumos, m-au trecut fiori…

Atunci când te întorci într-un loc în care ți-a fost drag, te trec fiori. A fost special.

Mă bucur mult că m-am reîntâlnit cu oameni cu care am lucrat în urmă cu 10-12 ani în PRO, a fost o reîntâlnire frumoasă', a declarat Cosmin Seleși pentru libertatea.ro.

Citește și: Ultima apariție la TV a lui Petrică Mîțu Stoian.Artistul a filmat pentru ediția specială de Revelion la Antena Stars

Citește și: Culiță Sterp a investit într-o nouă afacere.Cum a reușit să câștige 12 mii de euro dintr-un foc

Citește și: Cine este soţul actriţei Anca Androne, Delia din serialul Adela.A jucat în Harry Potter!

Cosmin Seleși cântă la Revelionul la PRO TV

Pentru ultima zi din an, Cosmin Seleși a pregătit un moment surprinzător, așa că le recomandă tuturor telespectatorilor să nu-l rateze. El va cânta, dar nu singur:

„Recomand pentru că… sunt și eu în distribuție, bineînțeles! Va fi o seară cu o energie foarte bună, multe lucruri frumoase, umor de calitate și muzică bună… revin la mine (haha) deoarece voi cânta cu Orchestra.

Vor evolua în seara de Revelion personalități minunate, artiști fantastici și sunt mândru că fac parte din acest program'.

Până la un 2022 încărcat de proiecte noi, iubitul actor a transmis și un mesaj la sfârșit de an:

„Tuturor românilor le urez un An Nou plin de liniște! Eu cred că 2022 va fi un an bun. Așa e în viață, sunt cicluri. Am fost jos, acum începem să urcăm și să uităm tot ce s-a întâmplat în acești 2 ani de zile.

PROTEVELION este un start bun pentru un nou început. Cu veselie, stare de bine și energie bună! Noul început'.

De ce a plecat Cosmin Seleși la Pro TV, după 10 ani la Antena 1

După 16 sezoane de Te cunosc de undeva’, Cosmin Seleși ar fi liber de contract. Astfel, artistul a acordat recent un interviu pentru ProTV, în timpul filmărilor pentru programul de Revelion, primul după o pauză lungă.

A fost o surpriză pentru toată lumea să-l vadă pe Cosmin Seleși la filmările ediției speciale de Revelion pentru PRO TV. Prezentatorul TV a făcut primele declarații despre show-ul la care participă.

„Bine, sunt şi eu.. istoric. Va fi unul dintre cele mai tari show-uri, cum ne-a obişnuit PRO TV de fiecare dată. În urmă cu ani de zile toată lumea aştepta Protevelionul. Va fi o revenire fantastică’, a spus Cosmin Seleși.

foto: Libertatea





 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton