Cosmin Natanticu a comentat evoluția Biancăi Drăgușanu la Asia Express: "A zis că e o prostie, că vrea să..."

.

Cosmin Natanticu a comentat evoluția Biancăi Drăgușanu la Asia Express, o participare memorabilă, care a stârnit atât de multe controverse la vremea aceea. Într-un final, Bianca și sora ei au fost eliminate din competiție pentru că refuzau să facă probele și jigneau pe toată lumea. Cosmin Natanticu este unul dintre cei mai competitivi concurenți din ediția actuală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Cosmin Natanticu este concurent în ‘Asia Express-Drumul Împăraților’, alături de soția lui, Eliza, însă pentru că filmările s-au terminat, actorul privește în urmă, în sezoanele trecute, și a comentat, printre altele, participarea Biancăi Drăgușanu și a surorii sale la Asia Express.

„A fost la un moment dat când, printre concurenți, erau și Bianca Drăgușanu cu sora ei. Ele nu se așteptau să fie atât de greu, oamenii de acasă cred că totul e făcut la montaj. Și Bianca a dat de greu, că trebuie să care, că trebuie să te milogești, că sunt oameni care te refuză.


La un moment dat, a zis că nu mai poate, că e o prostie, că vrea să plece. Gina, care prezenta atunci, le-a înlocuit cu fetele care trebuiau să plece acasă pentru că fuseseră eliminate (n.r. Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani). Eu personal aș fi acceptat asta’, a povestit Cosmin Natanticu, într-un podcast.

Citește și: Daliana Răducan și Răzvan Simion, despre planurile lor de cuplu:„Căsătoria ține de firesc, copilul…/ EXCLUSIV

Citește și: Ce a zis Dani Oțil despre Răzvan Simion și Lidia Buble, în emisiune:„Păi stai, mă! A fost…


Citește și: Loredana, omagiu emoționant pentru victimele din Colectiv.Cum a marcat ziua tragediei

Și Oase a ironizat-o pe Bianca Drăgușanu după Asia Express

În 2019, CRBL și prietenul lui, Oase au fost printre cei mai deranjați concurenți din competiția Asia Express de comportamentul scandalos al Biancăi Drăgușanu. La un moment dat, CRBL a și declarat că datorită prietenului său și-a păstrat calmul pentru că altfel și-ar fi ieșit din pepeni din cauza felului în care Bianca le-a vorbit inclusiv lor în timpul filmărilor din Sri Lanka.


Chiar și așa, CRBL nu s-a putut abține și și-a  exprimat direct critica față de Drăgușanu: ‘Tu eşti Bianca Drăguşanu şi noi toţi suntem nişte proşti, muritori de rând. Nu înţeleg de ce vii să înjuri toată echipa, din faţă şi din spate, nu te-a pus nimeni să vii la show-ul ăsta. Ce cauţi lângă noi, ce cauţi aici dacă nu-ţi doreşti?.


Aflaţi apoi în Dubai, după finalizarea filmărilor la Asia Express, băieţii au profitat de ocazie şi s-au pozat în locurile vizitate de Bianca Drăguşanu. Cu o singură diferenţă: nu au adăugat filtre fotografiilor.

„Băi, ce să zic. Nu înțelegeam de ce. Nu înțelegeam de ce a venit. Nu înțelegeam de ce așa. Adică, aveam pretenții de la ea, că e mai veche pe sticlă. Apoi, mi-am zis: așa trebuie să facă, așa și-a propus ea de acasă, zic. Da, dar să ne iei așa, stai că suntem mai veterani unii, unii mai noi, unii… dar nu-i frumos. M-am supărat, recunosc că m-am supărat. Bine că a fost scurt momentul. Bine că a fost prostul ăsta (n.r. Oase) și m-a ținut să nu ies din matcă, pentru că de obicei fac urât, a spus CRBL, la „Răi da Buni', după ce s-a întors de la Asia Express.