Cosmin, iubitul Laurei Cosoi: "Iubirea nu se programeaza"

 Adina Rosetti
.

Cosmin Curticapean (36 de ani) se prezinta simplu: Sunt ardelean si-mi place sa-mi pastrez modestia care ma caracterizeaza'. Barbatul care i-a intrat Laurei Cosoi (30 de ani) la suflet, dupa despartirea de Smiley, e indragostit lulea de celebra blonda.

 

 


 

Foto: Facebook

 

Despre noul iubit al Laurei Cosoi, Cosmin Curticapean, se cunosc destul de putine lucruri si asta deoarece chipesul barbat, in varsta de 36 de ani, tine mortis sa stea departe de lumea showbizului. De cateva zile insa, el suporta cu stoicism consecintele relatiei cu vedeta Laura Cosoi, caci paparazzii sunt cu ochii pe amandoi: Imi doresc foarte mult sa nu devin persoana publica. Nu sunt nici macar fotbalist. Pentru mine, importante sunt alte lucruri. Apreciez foarte mult linistea. Sunt ardelean si-mi place sa-mi pastrez modestia care ma caracterizeaza. E adevarat, am banuit ce inseamna sa am o relatie cu Laura, stiu ca exista o anume doza de interes pentru cine este ea. Dar iubirea nu se programeaza, asa ca-mi asum consecintele'.

 

Citeste in continuare pe libertatea.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton