Cornelia Catanga, adevărul despre despărțirea de Aurel Pădureanu, după 33 de ani: "Am niște dovezi!"

 Dumba Gabriela
.

Despărțirea dintre Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu, după 33 de ani de căsnicie, pare să aibă la bază infidelitatea artistului de muzică lăutărească. Mai mult, Cornelia susține că are dovezi în acest sens.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Au mai avut discuții de-a lungul anilor, însă nimeni nu se aștepta să se despartă vreodată Cornelia Catanga de Aurel Pădureanu, mai ales că-i leagă 33 de ani de căsătorie și multe probleme peste care au trecut cu brio. Până acum!

Chiar dacă vrea să creadă că nu este vorba despre infidelitate, 'Regina muzicii lăutărești' susține că are o serie de dovezi, însă, nu este momentul potrivit pentru a le face publice.

'Nu știu dacă a dorit să mă lase pentru altă femeie. Eu vreau să cred că nu este absolut nimic adevărat, deși dovezi am. Am niște dovezi și aș vrea să aduceți cel mai clarvăzător. Îi arăt ceva și-mi spune: clar, scurt și la obiect! Nu zic că m-a înșelat, dar o să spun la momentul potrivit, atunci când trebuie', a zis Cornelia Catanga la Antena Stars.

Nicoleta și Costel, copiii din prima căsnicie a lui Aurel Pădureanu fac tot posibilul să aplaneze conflictul celor doi și să-i împace, însă fără sorți de izbândă deocamdată.

'Mulțumesc lui Dumnezeu că sunt copiii bine, lângă mine. Copiii lui, Nicoleta și Costel, chiar suferă pentru chestia asta. Știu care este adevărul, eu le-am povestit, am stat de vorbă cu ei. Vin de patru ori pe săptămână acasă la noi. Încearcă să ne împace și gândește-te că nu sunt copiii mei, ci copiii din prima căsnicie a lui Pădureanu, cu care eu am o relație extraordinar de bună', a a continuat marea doamnă a muzicii lăutărești.

Cornelia catanga si sotul eiCornelia catanga si sotul ei

'Mă simt singură'

Chiar dacă îi este greu singură, după 33 de ani în care l-a avut tot timpul alături pe Aurel, Cornelia încearcă să facă față situației dificile în care nu credea că va ajunge vreodată.

'Toată lumea era obișnuită să vin cu el, să fim împreună. Mă simt singură, înțelegi? Poate că aș începe să plâng, dar știu că este în casă, știu că este bine.', a zis Cornelia Catanga.

Citește și:

Cornelia Catanga nu vrea să mai audă de Elena Merișoreanu „M-a jignit foarte rău. Nu vreau să calce la înmormântarea mea'

În urmă cu câteva zile, Cornelia Catanga a mărturisit că mărul discordiei a fost faptul că soțul ei le acorda prea mult ajutor colegilor, în timp ce ea își dorea ca el să fie mai rezervat. O singură scânteie a fost suficientă să ducă la o „criză de comunicare'.

„A fost o discuție, pentru că soțul meu și-a ajutat foarte mult colegii și eu spuneam: „Fii mai rezervat'. Și de la contraziceri se începe o discuție. Criză de comunicare între cei doi soți pentru că problemele sunt foarte mult, mai ales acum în perioada pandemiei', a explicat Cornelia Catanga, la „Star Magazine'.

Citește și:

Cornelia Catanga, primele declarații după ce a făcut stop cardio-respirator: 'Sunt la Terapie Intensivă'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton