Cornel Palade, despre voucherele de 50 de euro pentru pensionari: "O bătaie de joc"

.

Cornel Palade împlinește 70 de ani în acest an și a devenit de câteva luni bune un observator atent al celor din jurul său. Fostul partener de scenă al lui Romică Țociu a comentat în termeni duri voucherele de 50 de euro oferite de stat pensionarilor din România, apreciind că sunt „o bătaie de joc”.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Cornel Palade a comentat sec și anunțul autorităților legat de lansarea voucherelor în valoare de 50 de euro pentru categoriile de cetățeni cei mai defavorizați, ajutoare ce ar urma să se aplice de la 1 iunie.

Ce spune Cornel Palade despre voucherele de 50 de euro pentru pensionari

„O bătaie de joc! Altădată, pe scenă i-aș fi spus „c`est un bataille de joc!’. Dar asta a fost ieri!’, a declarat Cornel Palade pentru playtech.ro.


Mai în glumă, mai în serios, artistul de revistă crede că românii trăiesc cea mai bună perioadă a vieții lor:

„Aud peste tot, de săptămâni bune, că prețul motorinei și cel al benzinei a crescut la cote foarte mari. Și toate astea, toate străzile gem în continuare de mașini. Sau strigăm că nu mai avem bani de mâncare! Iar când ajungem în supermarket ne burdușim cărucioarele cu de toate!‘, susține actorul.

Citește și: Cât de gelos este Alex Velea în relația cu Antonia:’La ce femeie am și cum arată, ar fi trebuit să mă urc pe pereți’


Citește și: Cum se simte Betty, fiica lui Florin Salam, după ce și-a pus silicoane:„Mă doare tot corpul. Nu am voie să…

Citește și: Anamaria Prodan, declarație neașteptată despre Laurențiu Reghecampf:„Tot la noi o să se întoarcă

Cornel Palade a comentat și pensiile românilor

Cornel Palade a vorbit și despre pensiile românilor, un subiect intens discutat de politicieni și televiziunile de profil, dar fără vreun beneficiu real pentru români.


„A devenit un fel de șlagăr. Toate televiziunile reiau acest subiect de mai multe ori pe zi. Este vorba despre pensiile românilor. E un subiect care aduce audiență. Multă, multă vorbărie și cam atât. Fiindcă atunci când intrăm în supermarket, observăm vreo diferență în favoarea oamenilor?’, a mai mărturisit actorul.


Cornel Palade a comentat și creșterea prețurilor, o lovitură în plus pentru pensionari.

„Nu știu dacă românul a observat deja, dar magazinele mari afișează de la o vreme prețurile la suta de grame. Nu mai e vorba despre kilogram, ci despre suta de grame. 6 lei suta de grame de carne de miel. Adică 60 de lei kilogramul. Și cine cumpără doar o sută de grame de carne de miel, de Paști?!’, își varsă amarul îndrăgitul actor.