Cornel Palade, prima reacție după ce fiica lui a fost dată afară din casă, la Londra: "Noi nu o ținem din banii noștri, căci nu ne permitem"

.

Cornel Palade este mândru de fiica lui și o susține așa cum poate, Ada confruntându-se acum cu probleme financiare delicate. Fiica lui Cornel Palade s-a mutat în Anglia și trece momentan printr-o situație foarte grea: a fost dată afară din casă de cei cu care locuia în Londra.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Cornel Palade a comentat situația grea prin care trece fiica lui, studentă în Anglia. Ada Palade s-a trezit aruncată în stradă de oamenii cu care locuia în Londra, dar actorul susține că nu își permite să-i trimită bani fiicei sale.

Fiica lui Cornel Palade, dată afară din casă

Cornel Palade o admiră pe fiica lui pentru că reușește să se descurce și singură, departe de casă, printre străini. Actorul este convins că Ada va reuși să treacă peste situația grea din prezent.


‘Fiica mea este un copil deștept, educat foarte frumos, știe cu ce se mănâncă lumea asta, știe sensul vieții. Aici, în România, nu există nicio șansă, democrația nu funcționează, pentru că votul meu nu contează.

Fiica mea este în Anglia, a mai fost prima dată trei ani, acum, în august, face doi ani de când studiază muzica și producția muzicală, este studentă eminentă la universitatea de acolo. Dar fata mea și muncește, are serviciu, se duce și la școală.

E greu, e singură! Are un job care o ajută să se întrețină. Noi nu o ținem din banii noștri, căci nu ne permitem să îi dăm bani.


Statul englez a împrumutat-o, ca să meargă la școală, bani pe care însă trebuie să îi dea înapoi. Dar este bine acolo, este cu totul alt sistem, încurajezi tânărul. Îi oferi o șansă să se dezvolte, nu ca aici!’, a declarat Cornel Palade pentru EGO.ro.

Citește și: Fiul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică a împlinit trei ani.Ce mesaj au postat cei doi de ziua lui Alexandru


Citește și: Cum arată noua casă în care s-au mutat Carmen Brumă și Mircea Badea. Primele imagini:Simt nevoia să mă laud

Citește și: Soacra Gabrielei Cristea, adevărul despre relația cu prezentatoarea TV:„Nu poți să exprimi în cuvinte ce ai în suflet

De ce a fost dată afară din casă fiica lui Cornel Palade

Fiica lui Cornel Palade și-a demonstrat talentul artistic și în cadrul competițiilor de top de la tv, inclusiv la ‘X Factor’. Însă, ca artist, nu și-a găsit locul, așa că s-a stabilit în Anglia, unde în prezent este studentă la muzică. În plus, are și un loc de muncă pentru a se putea întreține, deși nu e în zona artistică.


Ieri, Ada Palade a postat pe conturile sociale un mesaj dureros. Ea a povestit cum s-a trezit dată afară din casă, la Londra, chiar de oamenii apropiați, pe care îi considera prieteni.

„Îmi iubeam viața lângă tipii ăștia, crezând în ei, dar ei tot m-au dărâmat. Șase luni după ce m-am întors la Londra am fost dată afară pe străzi, am întrebat o persoană în care am crezut și am greșit din nou.


Am fost dată afară pe străzi din nou pentru niciun alt motiv mai bun.

Mi-am lăsat în spate familia și țara mea din cauza mentalității, sexismului misogin și adevărului că nu pot lucra într-un mediu unde prostia și prostituția sunt puse drept o imagine a muncii, iar eu nu sunt asta’, a scris fiica lui Cornel Palade.