Cornel Palade, eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Actorul a refuzat să termine proba, pentru a pleca acasă

.

Cornel Palade, eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Actorul, în vârstă de 69 de ani, este următorul concurent din cadrul emisiunii care va pleca acasă. Eliminarea acestuia poate fi urmărită în ediția din această seara a reality show-ului, difuzat pe Pro TV.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Cornel Palade, eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’. Comediantul este cel mai vârstnic concurent de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’. Se pare că adaptarea acestuia la condițiile din Republica Dominicană nu a fost tocmai ușoară și s-a confruntat cu problemele de sănătate pe parcursul filmărilor. Căldura, lipsa mâncării și a somnului, dar și intensitatea probelor l-ar fi pus în dificultate pe celebrul actor. Acesta a acuzat dureri de spate și probleme cu tensiunea, având în vedere efortul psihic și fizic, dar și tensiunile care s-au creat între cele două tabere. În emisiunea din această seară, actorul va fi cel care părăsește competiția.


Cornel Palade, eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’. Se pare că actorul le-a transmis colegilor săi dorința sa de a pleca acasă, susținând că nu face față condițiilor și provocărilor din Republica Dominicană.

Citește și: Cornel Palade, jignit grav de Bia Khalifa la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:'O mârlănie jegoasă…'


Citește și: Cornel Palade, acuzat de colegii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!' că îi manipulează:'Ne transmite subconștient niște…'

Citește și: Cătălin Oprișan și-a dat demisia de la „Neatza cu Răzvan și Dani’. Ce proiect începe, după 10 ani la Antena 1:„Cu trezitul nu va fi o problemă’

Citește și: Cât a costat operația la nas a Simonei Halep.Rinoplastia e a doua intervenție estetică pentru tenismenă

Cornel Palade, eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’


În ediția din această seară, vor fi propuși spre eliminare Cornel Palade, Giani Kiriță și Cristi Mitrea. Proba eliminatorie  constă în colectarea unor piese de puzzle dintr-un bazin cu apă și asamblarea acestora. Luptătorul MMA este cel care încheie primul cursa, în timp ce comediantul are toate șansele să iasă pe locul doi.

Din nefericire, Giani Kiriță s-a confruntat cu un atac de panică în momentul în care a fost nevoit să se scufunde în bazin pentru a aduna piesele de puzzle. Din acest motiv, concurentul a rămas în urmă față de colegii săi.


Cornel Palade a refuzat să asambleze ultima piesă din puzzle, așteptând ca Giani Kiriță să încheie proba. Astfel, comediantul s-a situat pe ultimul loc și l-a salvat de la eliminare pe fostul căpitan al lui Dinamo.


Cornel Palade a avut nevoie de intervenția medicilor

Se pare că îndrăgitul actor nu s-a adaptat condițiilor din junglă așa cum și-ar fi dorit. Cornel Palade ar fi susținut că se confruntă cu dureri de spate din cauza dormitului pe scânduri. Mai mult, pe fondul efortului fizic și a nesomnului, acesta ar avea probleme cu tensiunea, potrivit ciao.ro.

La toate acestea, se adaugă și lipsa hrănii, dar și conflictele care au început să se ivească între cele două tabere, cea a Belelelor și cea a Plăcerilor.


Lângă cei 12 concurenți, există în permanență un echipaj medical, gata să intervină în orice moment. Se pare că actorul este unul dintre cei care au avut nevoie de atenția medicilor.

Sursa foto: Facebook & Captură video