Cornel Ilie si-a descoperit o nouă pasiune

 Florentina Liutic
.

Cu câteva luni îniante de a deveni tătic pentru prima dată, Cornel Ilie scrie o poveste despre un băieţel pe nume UNU.

 

ilie1

 

Solistul trupei VUNK nu este la prima povestire aşternută pe hârtie, această idee tentându-l de mult timp. Acum speră, ca scrierile sale să fie adunate la un moment dat într-o carte:

 

Mi-am dat seama ca textele, versurile unor melodii sunt foarte limitate ca desfasurare, ca durata de exprimare. Fara sa-mi propun, am ajuns sa scriu niste povestiri de fictiune, mai intai in engleza si apoi in romana, ca sa ma antrenez, sa vad daca-mi pot dezvolta imaginatia si ideile si sub forma prozei. Ca si in muzica, prefer drumurile lungi facute cu pasi mici. Nu vreau sa scriu pentru a ma afirma, ci pentru a ma exprima, asa ca in mod sigur voi scrie mereu', spune artistul.

 

„Micul Prinţ' sau „Vrăjitorul din Oz' sunt printre poveştile sale preferate, pe care i le va citi, cu siguranţă, fetiţei sale la momentul potrivit.

 

Cornel Ilie nu are un ritual anume când se apucă de scris, susţinând că nu este un scriitor, „dar sunt un povestitor si atunci singurul ritual de care am nevoie este sa-mi permit sa visez mereu cu ochii deschisi la fel de mult'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton