Cornel Ilie va petrece sărbătorile de iarnă cu copiii și fosta soție, la doi ani de la divorț: „Crăciunul o să fie în familie”

.

Cornel Ilie va petrece sărbătorile de iarnă cu copiii și fosta soție, la doi ani de la divorț. În anul 2020, membrul trupei Vunk a anunțat că divorțează de Eliza, cea cu care a fost căsătorit timp de 5 ani și cu care are doi copii. Într-un interviu recent, solistul a vorbit despre modul în care va petrecere sărbătorile de iarnă, mărturisind că va încerca să le creeze celor mici o amintire frumoasă de Crăciun. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Cornel Ilie și Eliza au fost căsătoriți pentru cinci ani. Cei doi au ales să meargă pe drumuri separate în anul 2020, atunci când solistul mărturisea că există „dragoste după iubire’, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare. Cei doi foști soți au rămas în relații foarte bune, susținând că prietenia lor nu se încheie odată cu divorțul. Într-un interviu recent, Cornel Ilie a mărturisit că va petrece Crăciunul cu cei doi copii, având grijă ca el și Eliza să le ofere o amintire frumoasă.


Cornel Ilie va petrece sărbătorile de iarnă cu copiii și fosta soție, la doi ani de la divorț. După separare, solistul a susținut că decizia a fost benefică pentru toată familia. Artistul se implică mult în creșterea celor doi copii, care, nu de puține ori, l-au însoțit la concerte.

Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Cornel Ilie, după divorțul de mama copiilor lui:„Sunt multe lecții pe care le-am învățat’


Citește și: La doi ani de la divorț, Cornel Ilie este singur:Pare că sunt foarte greu de cucerit, pentru că nu mă las ușor cunoscut’ / EXCLUSIV

Citește și: Tatăl lui Theo Rose a confirmat faptul că artista este însărcinată:„Voi fi cel mai fericit bunic din lume’

Citește și: Anamaria Prodan, cu ochii în lacrimi din cauza lui Laurențiu Reghecampf:'Nu m-am gândit că o să ne lase pe drumuri'


Cornel Ilie va petrece sărbătorile de iarnă cu copiii și fosta soție, la doi ani de la divorț

Solistul a mărturisit că va fi alături de cei doi copii în ziua de Crăciun, chiar dacă nu mai formează un cuplu cu Eliza de mai bine de doi ani.

„Crăciunul o să fie în familie, cu copiii, lângă brad. O să ne bucurăm de acele zile, o să ne ocupăm să le creăm lor o amintire cât mai frumoasă legată de Crăciun’, a declarat Cornel Ilie, potrivit fanatik.ro

Legat de modul în care se împarte între familie și carieră, acesta a adăugat: „Oricât de multă treabă ar fi, nu mă plâng că nu am timp sau că nu există timp pentru tot ce vrei să faci. Este timp și pentru copii, și pentru muncă, și pentru distracție, și pentru sport, pentru absolut orice. Trebuie doar să știi să te bucuri de momentul ăla… cât petreci făcând ceva să te bucuri de lucrul ăla’.


„Foarte mulți artiști încă nu înțeleg asta’

Cornel Ilie a dezvăluit câteva dintre obiceiurile sale pentru a rămâne într-o formă fizică bună și pentru a putea concerta. Acesta a asemănat pregătirea pentru un concert cu pregătirea pentru un meci, fiind de părere că disciplina își spune cuvântul în ambele cazuri.


„N-am niciun secret. N-am băut niciodată ou crud. Am grijă pur și simplu. Cântatul și performanța de a fi pe scenă este o disciplină că oricare alta, că orice alt sport. Trebuie să ai grijă de ține, să știi ce să mănânci înainte…

Dacă știi că trebuie să faci sport nu te apuci să faci niște lucruri care știi că te obosesc mai mult… Sunt atent la ce mănânc, mai multe fructe, legume, sunt atent să nu obosesc foarte mult înainte de concert, că să fiu în formă. Este o disciplină. Foarte mulți artiști încă nu înțeleg asta că pregătirea pentru un concert este că pregătirea pentru un meci’, a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook & Captură video