Cornel Ilie, Andi Vasluianu si Ioan Gyuri Pascu intr-o campanie pentru sanatatea femeilor

 Paula Stan
.

Trei nume mari ale scenei romanesti – Cornel Ilie, Andi Vasluianu si Ioan Gyuri Pascu – s-au alaturat campaniei de prevenire a cancerului la san „Nu am facut destul”, care isi propune sa le indemne pe femei sa mearga la control din timp. 

 

Cornel Ilie, Andi Vasluianu si Ioan Gyuri Pascu

«Ne-am unit fortele pentru ca impreuna suntem puternici in comunicarea mesajului acestei campanii, pe care o consideram esentiala pentru femei. Implicarea noastra este in acelasi timp o datorie dar si un privilegiu. Credem ca fiecare barbat din Romania ar trebui sa se implice si sa incurajeze femeile dragi din viata lui sa mearga la control, pentru ca suntem mereu alaturi de ele, la bine si la rau”.

 

Dorim sa amintim astfel tuturor femeilor ca aceasta forma de cancer este perfect curabila daca este depistata la timp! Asadar, dragele noastre, va rugam, mergeti la control!», au declarat Andi Vasluianu, Cornel Ilie si Ioan Gyuri Pascu.

 

Foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton