Corina și Traian Enea au devenit părinți a doua oară. Imagini cu fiul foștilor concurenți de la „Mireasă pentru fiul meu”

 Ifrim Georgiana
.

Corina și Traian Enea au devenit părinți pentru a doua oară. Cei doi s-au cunoscut în cel de-al treilea sezon al emisiunii matrimoniale de la Antena 1. Deși au părăsit competiția despărțiți, aceștia au decis să mai acorde o șansă poveștii lor de dragoste, iar acum au o familie superbă. În urmă cu puțin timp, Corina a adus pe lume un băiețel, cel de-al doilea copil al cuplului. Iată imaginile postate de cei doi părinți!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Corina și Traian au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la „Mireasă pentru fiul meu', sezonul 3. După încheierea filmărilor, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, însă s-au regăsit în scurt timp. La scurt timp după împăcare, aceștia au devenit părinții unei fetițe superbe. Acum, foștii concurenți de la emisiunea matrimonială au fost binecuvântați cu un băiețel și au postat mai multe imagini cu acesta pe rețelele de socializare.

traia2traia2

Corina și Traian Enea au devenit părinți pentru a doua oară. În prezent, cei doi părinți locuiesc în Spania și se mândresc cu o familie frumoasă. Într-un interviu mai vechi, tânăra recunoștea că a cunoscut dragostea adevărată alături de Traian și că se poate declara o „femeie împlinită'.

Citește și: Anda Adam, replică pentru Bianca Drăgușanu, după ce a afirmat că nu a existat nicio rivalitate între ele:„Tot ce spune ea…'

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Leon, nepotul lui Horia Moculescu:'Seamănă foarte bine cu tatăl lui, iar umorul…'

Citește și: Gheboasă, DOC și Maria Constantin au fost nominalizați spre eliminare la Survivor România 2023. Primele reacții:”Nu mă regăsesc pe insulă. Nu mai pot să stau…”

Citește și: Jorge și Răzvan Danciu s-au certat la Survivor 2023. Ce vorbe dure și-au adresat:„La 20 de ani, demonstrez mai multă educație decât tine'

Corina și Traian Enea au devenit părinți pentru a doua oară

Pe rețelele de socializare, cei foștii concurenți de la „Mireasă pentru fiul meu' au dat vestea cea mare. Aceștia au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos și au publicat primele imagini cu chipul bebelușului.

„Copilul meu este aici!', a scris Traian Enea pe rețelele de socializare.

În luna august, aceștia au anunțat că urmează să mai aibă un copil. La acea vreme, cei doi au postat o imagine cu ecografia fătului și au primit numeroase gânduri bune și mesaje de încurajare. Fiica acestora seamănă perfect cu mama ei, moștenindu-i ochii albaștri și părul blond.

Au devenit părinți pentru prima oară în 2018

Corina și Traian de la „Mireasă pentru fiul meu' au devenit părinți pentru prima oară în 2018. La acea vreme, fosta concurentă a adus pe lume o fetiță superbă. În vârstă de patru ani, micuța îi seamănă leit mamei sale, lucru observat și de urmăritori în secțiunea de comentarii.

„Ce ochi frumosi si ce copil minunat , cu doi parinti la fel de frumosi! / Un copil minunat aveti si ochi te farmeca sa va traiasca printesa / Frumuseţe mică / Ce ochi are / Ce frumoasă şi ce ochi / Cât de mult seamănă cu Corina”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de urmăritori.

Cei doi locuiesc în Spania

După ce și-au oficializat relația, Corina și Traian Enea au decis să se mute în Spania. La acea vreme, concurenta susținea că este mulțumită de schimbările care s-au petrecut în viața ei.

Pot spune ca sunt cea mai fericită pentru că am făcut parte din această familie. Nu regret nimic. Lângă Traian am cunoscut iubirea adevărată. Acum sunt foarte fericită, am o altă relație. Aici în Spania am un loc de muncă stabil. La 21 de ani, mă pot declara o femeie împlinită. Cu familia mea am o relație bună, ținem legătura', declara Corina, în 2014.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton