Corina Chiriac și Gabriel Dorobanțu revin pe scenă, la 70 de ani: „Abia aştept să ne întâlnim cu toţii, în miez de vară, la...”

 Miniosu Alexandra
.

Corina Chiriac și Gabriel Dorobanțu revin pe scenă, la 70 de ani. Cei doi artiști sunt nerăbdători să-și revadă publicul, după doi ani de pandemie și de spectacole anulate. Spectatorii vor avea ocazia să-i asculte din nou chiar în această lună, la Teatrul de Revistă Constantin Tănase', pe scena Teatrului de Vară Herăstrău. Iată ce au transmis cântăreții!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Corina Chiriac și Gabriel Dorobanțu revin pe scenă, la 70 de ani. După doi ani de pandemie, în care artiștii au fost nevoiți să-și anuleze o mare parte din spectacole, aceștia ard de nerăbdare să-și întâlnească publicul drag. La fel de entuziasmați sunt și cei doi mari cântăreți. Vor putea fi văzuți din nou în fața oamenilor, luna aceasta, pe scena Teatrului de Vară Herăstrău.

corina-chiriac-1corina-chiriac-1

În cei doi ani de pauză, Corina Chiriac și Gabriel Dorobanțu au avut timp și pentru plăcerile lor, după ce și-au petrecut aproape toată existența pe scenă. Îndrăgita cântăreață a putut să-și renoveze casa și balconul, iar colegul ei de breaslă s-a îngrijit de casa lui situată la munte.

Citește și: Ovidiu Lipan Țăndărică, dezvăluiri despre relația cu marea sa dragoste, Corina Chiriac:”A fost o trăire unică”

Citește și: Motivul pentru care Corina Chiriac nu a devenit mamă:„Am regretat că nu am avut copii'

Citește și: Jador riscă să rămână fără numele de scenă. Are de plătit 100.000 de euro, ca să-l folosească în continuare:„Nu știu cât e de bine să…'

Citește și: Andreea Raicu, probleme în vacanță. I s-a pierdut bagajul:”E deja a cincea zi din cele 8 și nici urmă de el”

Corina Chiriac și Gabriel Dorobanțu revin pe scenă, la 70 de ani

Corina Chiriac a decis să se retragă din lumea televiziunii cu scurt timp înainte de pandemie. La aproape 73 de ani, marea solistă e la fel de activă și are un program extrem de încărcat. Acum, ea se pregătește să urce din nou pe scenă, la Teatrul de Revistă Constantin Tănase', mai exact pe scena Teatrului de Vară Herăstrău. Fanii o vor putea vedea chiar luna aceasta.

„Piesa „Ce mică-i vacanţa mare!' se va juca pe 9, respectiv 30 iulie și o va avea pe Corina în distribuție. „Ce mică-i vacanţa mare!' este şi titlul unuia dintre cele mai îndrăgite şlagăre pe care Corina Chiriac îl lansa acum aproape patru decenii. Spectatorii vor avea ocazia să îl fredoneze împreună cu invitată noastră specială, alături de alte refrene îndrăgite, la Teatrul de Vară Herăstrău!', a transmis Vasile Muraru, directorul teatrului, conform Click!

Corina Chiriac, despre prima dată când a interpretat celebra piesă „Ce mică-i vacanţa mare!'

Corina Chiriac își amintește și acum cu emoție de prima dată când a interpretat celebra piesă „Ce mică-i vacanţa mare!'. Se întâmpla în anul 1983, într-o vară toridă, și era acompaniată la pian de compozitorul Ion Cristinoiu.

„Era o vară toridă, în 1983, când am intepretat pentru prima dată această piesă, la celebra emisiune-concurs „Şlagăre în devenire', acompaniată la pian de compozitorul Ion Cristinoiu.

Şi, cum nimic nu e întâmplător, acea ediţie a avut ca temă vara românească şi s-a desfăşurat la Teatrul de Vară „Soveja' din Constanţa, care a fost inaugurat chiar atunci! Piesa a luat premiu, a devenit peste noapte şlagăr şi am cântat-o mereu, şi vara, şi iarnă, de sute de ori! Abia aştept să ne întâlnim cu toţii în miez de vară, la Teatrul de Vară „Herăstrău', să cântăm şi să ne bucurăm de revederea cu publicul şi cu artiştii Teatrului „Tănase' de care mă leagă cele mai frumoase amintiri!', a mărturisit Corina Chiriac.

Corina Chiriac a avut o vară extrem de încărcată. Artista a făcut mai multe drumuri, revenind ușor-ușor la viața de dinainte de pandemie. Luna trecută, pe 17 iunie, marea cântăreață a fost invitată să cânte în cadrul unui recital, în deschiderea oficială TIFF 2022. Deși are mii de fani în toată țara, puțini știu că ea e absolventă de Teatru.

De-a lungul carierei sale, Corina Chiriac a apărut în sute de producții TV, radio, dar și în filme artistice. Pentru reușitele ei extraordinare, ea a fost omagiată chiar pe scena Galei TIFF 2022. Atunci, îndrăgita solistă a primit o distincție specială, pentru cei peste 50 de ani de activitate artistică remarcabilă și susținută.

Gabriel Dorobanțu: „Abia aştept reîntâlnirea cu publicul'

Odată cu marea solistă, pe scenă revine și colegul ei de breaslă Gabriel Dorobanțu. Artistul este invitat pe data de 16 iulie la premiera „Astă-seară… fără măști!' și e nerăbdător să facă parte din spectacol.

„Abia aştept reîntâlnirea cu publicul de la Revistă și să fiu alături de prietenii mei de la Teatrul „Tănase'!', a transmis Gabriel Dorobanțu.

Corina Chiriac și Gabriel Dorobanțu au cântat o mulțime de duete. Ultima oară, aceștia s-au revăzut în emisiunea „Opriţi timpul', pe care ea a prezentat-o mai bine de un deceniu la postul TV Naţional tv. Acum, ei vor putea fi văzuți din nou împreună, în vară, la spectacolele de revistă.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton