Corina Chiriac a împlinit 73 de ani. Care e cel mai mare regret al artistei: „Îmi pare rău că....”

.

Corina Chiriac a împlinit 73 de ani. Astăzi, 26 octombrie, artista își sărbătorește ziua de naștere. De-a lungul carierei, aceasta s-a remarcat prin talentul și frumusețea ei, reușind să ajungă la inimile unui public numeros. Într-un interviu recent, cântăreața de muzică ușoară a făcut câteva dezvăluiri despre viața de artist, despre regretele sale și despre sfaturile valoare pe care le-a primit din partea părinților. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Corina Chiriac a împlinit 73 de ani.. Corina Chiriac este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste de la noi din țară. Celebra solistă a bucurat inimile românilor timp de 50 de ani, apoi a ales o viață liniștită și ferită de ochii publicului. De-a lungul timpului, artista a compus și a interpretat numeroase piese, a realizat și prezentat emisiuni TV și a câștigat nenumărate distincții pentru activitatea sa muzicală. Astăzi, Corina Chiriac a împlinit 73 de ani și a vorbit, cu sinceritate, despre provocările vieții de artist și despre principiile după care și-a ghidat viața.


Solista a mărturisit că nu are regrete în plan personal, însă și-ar fi dorit ca tinerii talentați să poată face „cariere mari de artiști’. În ceea ce privesc planurile de viitor, aceasta și-a propus să lanseze o nouă carte.

Citește și: Corina Chiriac și Gabriel Dorobanțu revin pe scenă, la 70 de ani:„Abia aştept să ne întâlnim cu toţii, în miez de vară, la…’


Citește și: Corina Chiriac s-a luptat cu depresia:'În povestea fiecăruia există niște ani foarte grei'

Citește și: Connect-R, mesaj emoționant la patru ani de la divorțul de Misha:'O femeie impecabilă, nu am meritat-o'

Citește și: Gabriela Cristea a împlinit 48 de ani. Ce urare romantică i-a făcut soțul Tavi Clonda:„Eram doar doi necunoscuți’

Corina Chiriac a împlinit 73 de ani

Cu ocazia zilei sale de naștere, cântăreața de muzică ușoară a făcut câteva mărturisiri despre cariera sa. Aceasta a punctat câteva dintre avantajele și dezavantajele vieții de artist, susținând că această meserie solicită „nervi tari’ și „multă luciditate’.


„La plusuri o să trec celebritate, bani, mulți prieteni. Celebritatea te îmbată la început, câștigi, dar ai și multe cheltuieli, iar prietenii vin la omul de succes atrași de cele pe care tocmai le-am spus. Iar minusurile sunt aceleași de mai sus. Celebritatea rămâne o carcasă goală dacă nu este ‘umplută de o persoană reală față de sine însuși. Banii chiar nu aduc singuri fericirea, iar prietenii sunt ca marea, vin și pleacă.

Am scris despre asta pe larg în cartea mea. Să fii artist este o permanentă echilibristică, de obicei fără plasă dedesubt, o acrobație pentru care ai nevoie de nervi tari și de multă luciditate. Dar este o meserie superbă și, personal, îi mulțumesc bunului Dumnezeu că mi-a permis să fac exact ce am iubit mai mult: să fiu pe scenă’, a susținut artista, potrivit fanatik.ro.


Ce regrete are artista

Corina Chiriac a recunoscut că nu are regrete în plan personal, însă și-ar dori ca tinerii talentați să fie susținuți să să reușească să atingă împlinirea profesională.

„Personal, nu. Îmi pare însă rău că tinerii talentați care ar fi putut face cariere mari de artiști nu se mai bucură de avantajele de care ne-am bucurat noi, atunci când arta era sponsorizată de stat și când generațiile tinere de artiști erau ajutați, încurajați, prezentați.


Arta Spectacolului ne este utilă tuturor, măcar pentru că ne scoate ocazional din monotonia vieții de zi cu zi. Dar bun este Dumnezeu și așa cum omenirea a supraviețuit milenii necunoscut de multe de-a lungul istoriei, tinerele generații de spectator vor apuca și vremuri mai bune. Este o speranță și o urare de bine din partea mea’, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.


„Să nu depinzi de bunăvoința unui bărbat ca să-ți iei un ruj’

Celebra solistă a enumerat câteva dintre lecțiile învățate pe parcursul vieții, dar și sfaturile primite din partea tatălui ei.

„Când eu eram la început de drum în viață, tata mi-a dat un sfat pe care l-am scris și în cartea Minuni Trăite’: ‘Tăticule, să îți faci o carieră stabilă, să ai banii tăi, să nu depinzi de bunăvoința unui bărbat ca să-ți iei un ruj sau o pereche de ciorapi de mătase. Cred că aș mai sfătui-o să își analizeze caracterul și înclinațiile sufletești ca să aleagă cu luciditate între cariera profesională sau familie. Ca să dureze amândouă e greu de realizat bine pe termen lung. Sau poate generația tânără e mai capabilă ca noi, cei ‘vechi, și nu știu eu.


Mai am un sfat: bucură-te de fiecare zi și consideră că o greșeală are utilitatea ei de lecție dacă acceptăm că viața noastră este o lecție cosmică. Poetul și filozoful meu favorit, domnul Lucian Blaga spunea undeva: ‘A scăpa cu învățătură dintr-un necaz este mai folositor ca absența necazului însuși’, a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook