Corina Bud se menţine în formă făcând snowboard

.

 Corina Bud se mentine in forma in timpul iernii facand snowboard si aproape in fiecare weekend, intre deplasari prin tara la concerte, artista merge la munte unde munceste' intr-o zi pe partie cat pentru o luna intreaga la sala de fitness.

 


Weekend-ul trecut si-a depasit propriul record si a reusit 14 coborari cu placa in doar cateva ore.

 

Artista s-a bucurat alaturi de familie si prieteni de un week-end solar, dar bogat in zapada, in pregatirea vacantei intensive de snowboard din Austria pe care si-a programat-o pentru luna februarie. A fost o zi superba pe partie. Mi-a placut la nebunie, am avut multa adrenalina si m-am simtit ca dupa multe ore petrecute la sala de sport. Chiar radeam cu prietenii dupa ziua asta si le spuneam ca nimeni altcineva’ nu-si mai lucreaza posteriorul ca mine pe partii’, glumeste artista.


 

Popasul acesta la snowboard l-a avut dupa un maraton de concerte in statiunile montane unde a avut bucuria de a i se cere si 3 bis-uri pentru piesa Nimeni altcineva’,  pe care si-a lansat-o de curand, care are aproape 5 milioane de vizualizari pe Youtube si este in topul celor mai ascultate 10 piese romanesti la radiouri.