Copilul Siminei Loica îi spune „tată” lui Alex Bobicioiu. Ce reacție a avut bruneta

 Ifrim Georgiana
.

Copilul Siminei Loica îi spune „tată' lui Alex Bobicioiu. După ce au anunțat că se despart, Simina Loica și Alex Bobicioiu au ales să mai dea o șansă relației. Pe rețelele de socializare, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a postat un videoclip împreună cu acesta și cu fiul său, Dominic. Reacția celui mic a luat prin surprindere pe toată lumea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu puțin timp, cei doi și-au oficializat relația. După despărțirea de Jador, bruneta s-a cuplat cu Alex Zănoagă și a decis să continue relația și în afara emisiunii. Aceștia au decis să-și construiască o familie, alături de fiul lor. Din nefericire, relația nu a mers, așa că au decis să o ia pe drumuri separate. Ulterior, Simina a anunțat că formează un cuplu cu Alexandru Bobicioiu, unul dintre cei mai buni prieteni ai fostului ei soț. În urmă cu câteva săptămâni, Zănoagă declara că este foarte afectat de faptul că nu își poate vedea fiul zilnic, iar relațiile sunt încă tensionate.

simina-loica-1-3simina-loica-1-3

După împăcarea recentă, fostul soț al brunetei i-a transmis partenerului acesteia să nu mai pomenească numele lui Dominic. Potrivit unui videoclip postat recent, copilul Siminei Loica îi spune deja „tată' lui Alex Bobicioiu.

Citește și: Bianca Comănici, după ce a aflat că fostul ei iubit, Alex Bobicioiu, și Simina Loica sunt împreună: „Aș vrea să știu acum…'

Citește și: Ce se întâmplă, de fapt, între Simina Loica și Alex Zănoagă, după despărțire:”Mă deranjează…”

Citește și: Cum și-a lansat CRBL propriul bitcoin:”Prima încercare a eșuat”. Ce a făcut apoi cu sute de jucării kendama

Citește și: Cum arată Andreea Bănică fără filtru și fără machiaj:„Toate ca toate, dar părul…'

Copilul Siminei Loica îi spune „tată' lui Alex Bobicioiu

În timp ce era live pe rețelele de socializare, Dominic îl strigă „tata' pe actualul iubit al brunetei. Reacția acestuia a luat-o prin surprindere pe fosta concurentă de la Puterea Dragostei, care a zâmbit subtil.

În același timp, Alex Bobicioiu se arată familiarizat cu apelativul și se întoarce către cel mic, aflat pe bancheta din spate a mașinii. Deși au făcut cunoștință de puțin timp, se pare că relația dintre acesta și fiul Siminei Loica este una destul de strânsă.

„Dominic: Tata, tata!

Alex Bobicioiu: Tata bolnav (n.r. tușește!)', se aude pe filmare, potrivit wowbiz.ro.

Alex Zănoagă, prima reacție după ce a aflat despre împăcarea dintre Simina și Alex Bobicioiu

După ce a aflat despre împăcarea dintre fosta sa soție și Alex Bobicioiu, Alex Zănoagă i-a transmis un mesaj actualului său partner. Acesta i-a cerut să nu mai vorbească despre fiul său.

„Vorbim zilnic, îl văd zilnic pe cel mic, vorbim pe cameră. Am fost aproape 4 ani împreună(…) Mai vreau un singur lucru să-i transmit lui( n.r. lui Alex Bobicioiu), să nu mai vorbească de băiat. Să nu se mai pomenească numele lui', a transmis Alex Zănoagă, potrivit spynews.ro.

Alex Bobicioiu și Simina s-au împăcat

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a anunțat că s-a împăcat cu Simina și că are sentimente puternice pentru frumoasa brunetă. De asemenea, Bobicioiu a subliniat că cearta dintre ei nu a avut nicio legătură cu Alex Zănoagă.

După două luni și jumătate de relație, cei doi și-ar fi dorit să o ia pe drumuri diferite, însă, la două zile distanță, au revenit asupra deciziei.

„Suntem încă împreuna. Nu am putut să stăm prea mult despărtiți. Au fost discuții că în orice relație, nu Alex Zănoagă este motivul. Nu ne-am certat din cauza lui. În orice cuplu mai sunt certuri, se mai întâmplă.(…)', a spus Alex Bobicioiu, potrivit sursei de mai sus.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton