Copilul lui Meghan Markle și al Prințului Harry va fi fetiță și se va numi Diana... spun casele de pariuri

 Oana Pantazi
.

Mai este în jur de o lună până când cel mai așteptat bebeluș regal din toate timpurile va veni pe lume, iar nerăbdarea a atins cote maxime. Pariorii sunt convinși că viitorul copil al lui Meghan Markle și al Prințului Harry este fetiță și se va numi Diana.

Image licensed to i-Images Picture Agency. 25/02/2019. Rabat,Morocco. Prince Harry and Meghan Markle, The Duke and Duchess of Sussex, arriving for an audience with The King of Morocco in Rabat on day three of their tour of Morocco. Picture by i-Images / Pool February 25, 2019

Mai sunt doar câteva săptămâni până ce Ducii de Sussex vor deveni părinți pentru prima oară și, în buna tradiție britanică, lumea a luat cu asalt casele de pariuri, investind bani serioși în numele și sexul viitorului bebeluș regal. Evident, până acum nu au răsuflat niciun fel de informații în această privință – o altă tradiție regală -, dar asta nu-i oprește pe cei ce vor să se îmbogățească de pe urma pariurilor să facă speculații.

Sexul copilului va fi o surpriză și pentru Ducii de Sussex

Conform reputatei case de pariuri William Hill, numele cu cele mai mari șanse de câștig – 10/1 – este Diana, cei mai mulți pariori fiind, de altfel, convinși că noul născut va fi fetiță. Acesta este urmat de Victoria – 12/1 – și de Alexandra, cu șanse de 16/1. Conform tradiției, se pare că nici măcar părinții nu vor ști care este sexul copilului până în momentul nașterii, deci și pentru Meghan și Harry va fi o surpriză…

Dacă totuși bebelușul va fi băiat, jucătorii care și-au plasat pariurile pe numele Arthur au șanse de câștig de 12/a. De asemenea, o alegere populară sunt Edward și James au șanse de 16/1. Dat fiind însă că și Prințul William și Kate Middleton și-au botezat fiica – pe Prințesa Charlotte – și Diana, după numele regretatei ei bunici, nu este exclus ca, dacă Meghan și Prințul Harry vor avea o fetiță și aceasta să se numească Diana.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton