Copil găsit mort într-o cușcă de câine, în Maramureș. Tatăl l-ar fi ascuns pentru a încasa alocația

.

Un copil a fost găsit mort într-o cușcă de câine, în Sighetu Marmației! Tatăl l-ar fi ascuns pe băiat acolo pentru a putea primi în continuare alocația de la stat. Între timp, bărbatul a fost dus la Spitalul de Psihiatrie pentru ca medicii să stabilească dacă acesta are sau nu discernământ.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Anchetatorii au făcut o descoperire teribilă atunci când au intrat în curtea bărbatului din Sighetu Marmaţiei. atăl l-ar fi pus aici, după ce copilul a murit în condiții suspecte, pentru a-i putea încasa, în continuare, pensia de handicap.

Cadavrul unui copil, găsit într-o cușcă de câine în Maramureș

Grozăvia a ieşit la iveală, după ce un vecin a intrat la bănuieli, dat fiind că nu îl mai văzuse pe băiat de mai bine de o lună. I-a cerut socoteală tatălui, însă acesta a refuzat să dea detalii despre fiul său.


Aşa că omul a sunat la 112. În cuşca câinelui, poliţiştii au găsit trupul neînsufleţit al fiului în vârstă de 14 ani al bărbatului.

‘Am mers la ei că suntem vecini, poartă în poartă. Nu l-am mai auzit plângând de vreo lună și jumătate pe băiat. Am mers și i-am spus să mă lase să îl văd.

Atunci s-a tot sucit, ba că e în casă, ba că la apartament. I-am spus lasă-mă să îl văd că i-am adus două banane la copil. Nu a vrut.

I-am spus că îl denunț la Poliție. Așa am și făcut. Am sunat la Poliție și le-am spus. Spre seară au venit polițiștii și l-au găsit. Era mort’, a declarat vecinul pentru site-ul vasiledale.ro.


Vecinul nu crede că tatăl i-a luat viața copilului și că mai degrabă s-a speriat atunci când cel mic a pierit.

‘Eu nu cred că l-a omorât. Eu cred că s-a speriat că a murit și nu a știut ce să facă. Nu este un om violent. Trăiește cu o femeie, mama copilului a decedat.

Și zilele trecute mergea muzica la ei, era petrecere. Sincer nu știu ce să spun. Asta le-am spus și polițiștilor’, a mai declarat vecinul.


Citește și: Xonia a ajuns la spital în Australia, după eliminarea de la Survivor: „Sunt pe medicamente foarte puternice

Citește și: Actrița Ada Condeescu, mărturisire dureroasă: M-am confruntat cu hărțuire din partea femeilor din industrie / EXCLUSIV

Copil găsit mort în cușca câinelui. Explicațiile tatălui

Fratele copilului găsit mort în cuşca câinelui a ajuns de urgenţă la spital, după ce a suferit un şoc şi i s-a făcut rău. Potrivit unor surse, cei doi fraţi erau crescuţi doar de tată, după ce mama lor s-a stins din viaţă.


În faţa poliţiştilor, tatăl a declarat că l-a ţinut pe copil într-un sac pentru că nu avea bani de înmormântare, dar şi că era mort de doar câteva zile.

Totuşi, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, după prima examinare s-a stabilit că băiatul de 14 ani ar fi fost mort de cel puţin o lună.

Atât tatăl copilului cât şi concubina acestuia au fost duşi aseară la audieri. Corpul neînsufleţit al copilului a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.


Ce posta pe Facebook tatăl din Maramureș, care şi-a ascuns copilul mort în cuşca câinelui

Potrivit profilului de Facebook al tatălui, în ultimele săptămâni, în timp ce fiul său era mort în cuşca câinelui, acesta a postat numeroase mesaje de dragoste pe Facebook.

„Nu plânge niciodată în public. Cine nu te cunoaşte râde, cine te urăşte se bucură, iar cine te iubeşte suferă', „Cine te iubeşte nu renunţă, nu înşeală, nu minte', sunt doar câteva dintre mesajele postate pe Facebook de bărbat.


Copil găsit mort în cușca câinelui. Ce spune Poliția Maramureș

Aseară, 23 mai, la ora 21.09, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că nu a mai văzut de mai multă vreme un tânăr din vecini și bănuiește că i s-ar fi întâmplat ceva.


Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma verificărilor, într-o anexă  a unui imobil de pe strada Câmpu Negru din municipiu, au găsit într-un sac de plastic, cadavrul unui minor de 14 ani.

Corpul neînsuflețit al minorului a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cauzei decesului.

Tatăl minorului, un bărbat de 48 de ani, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației în vederea efectuării unei expertize psihiatrice. 


În cauză, verificările continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației', a declarat Anca Pop, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş.