Copiii Sandei Ladoși nu vor să urmeze o carieră în muzică: „Nu se îngrămădește niciunul”. Ce înclinații au Ioana și Bogdan

 Ifrim Georgiana
.

Copiii Sandei Ladoși nu vor să urmeze o carieră în muzică. Sanda Ladoși este una dintre cele mai cunoscute artiste de muzică ușoară de la noi din țară. În plan personal, intepreta este căsătorită cu Ștefan Tache, iar cei doi au împreună doi copii, pe Bogdan (15 ani) și Ioana (13 ani). Cu regret, căntăreața a mărturisit că fiul și fiica ei nu-și doresc să-i calce pe urme, deși au moștenit înclinațiile artistice. Iată ce pasiuni au cei doi adolescenți!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Copiii Sandei Ladoși nu vor să urmeze o carieră în muzică. Sanda Ladoși și Ștefan Tache sunt căsătoriți din anul 2006 și au împreună doi copii. Bogdan și Ioana sunt elevi la Școala Franceză din Capitală și au o relație strânsă cu părinții lor, deși se află în perioada adolescenței. Artista de muzică ușoară a spus că fiul și fiica lor nu-și doresc să urmeze o carieră artistică, deși înclinațiile spre această zonă sunt destul de evidente.

sa9sa9

În ceea ce privește relația cu cei doi copii, Sanda Ladoși a recunoscut că își dorește ca Ioana și Bogdan să se descurce singuri în viață, nu să primească „mură-n gură'. Artista își dorește ca adolescenții să se concentreze pe educație și să învețe să „muncească', chiar dacă niciunul nu și-a exprimat intenția de a se lansa în muzică.

Citește și: Sanda Ladoși se judecă la Tribunal cu vărul ei, pentru o casă lăsată moștenire: „M-a lovit direct în inimă, vor banii”

Citește și: Sanda Ladoși face acuzații la doi ani de la moartea lui Bogdan Stanoevici: „A fost marele meu șoc, pentru că era un om în putere' / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Antonescu și fostul soț, Traian Spak, s-au pozat împreună după divorț. Cum s-au afișat cei doi în America

Citește și: Florin Salam este internat în spital. Betty Stoian, declarații despre starea de sănătate a artistului: „Tatăl meu este epuizat. Face tratament și…'

Copiii Sandei Ladoși nu vor să urmeze o carieră în muzică

Ioana și Bogdan, copiii Sandei Ladoși și ai lui Ștefan tache, nu-și doresc să urmeze o carieră artistică. Cântăreața spune că fiica ei este pasionată de dans, însă n-ar vedea-o profesând în acest domeniu.

„Nu se îngrămădește niciunul să mă urmeze pe plan profesional. Ioana este talentată, este pe zona aceasta a dansului și a interpretării, dar nu o văd aici. (…)

Dacă știi ce vrei să obții de la ei, dacă știi ce vrei tu, ca părinte, nu e greu. Noi avem datoria să îi coordonăm, dar nu putem să le trăim viața și nu putem lua decizii în locul lor. Ei trebuie să fie ajutați să-și găsească drumul. Eu nu spun că nu-i o provocare, în fiecare zi este, pentru că eu vin dintr-o altă generație, cu altă educație, alte principii și este complicat. Încerc să am mintea deschisă, să mă adaptez la vremurile de astăzi, dar să nu uit că educația, indiferent de epocă, și cei șapte ani de acasă sunt valabili oricând, și peste 2000 de ani. Cei șapte ani de acasă vor fi mereu importanți. Atunci, caut să fiu în echilibru cu realitatea, dar și cu bunul simț', a spus artista, potrivit spectacola.ro.

Ce relație are Sanda Ladoși cu copiii ei

Deși copiii ei au ajuns la vârsta adolescenței, Sanda Ladoși spune că are o relație bună cu ei și gestionează cu ușurință experiențele specifice acestei perioade.

„Copiii sunt mari, cresc, încerc să-i îndrum cât mai corect posibil și cât mai realist, în vremurile pe care le trăim. Ei sunt acum în perioada adolescenței, o perioadă dificilă, zic eu, dar mulțumesc lui Dumnezeu cred că am semănat în ei la timpul potrivit anumite lucruri, pentru ca acum să pot gestiona mai ușor această perioadă. Educația lor a pornit din prima zi de viață și culminează până inclusiv în momentul în care nu voi mai fi, pentru că în fiecare zi mai e ceva de adăugat la educația lor. Mi-e foarte drag de ei, sunt centrul universului meu. În afară de carieră, ei sunt cel mai important lucru, cea mai importantă misiune pe care o am de realizat și, în rest, am multe evenimente, spectacole, proiecte care se desfășoară, nu doar cu colegii de generație, ci și cu cei mai tineri', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton