Conversaţia erotică dintre Prinţul Charles şi Camilla. Dialogul a ajuns la urechile Prințesei Diana: „Este pur şi simplu bolnav!”

 Dumba Gabriela
.

În ianuarie 1993, un ziar din Anglia a publicat stenogramele unei conversații telefonice dintre Prințul Charles și Camilla Parker, amanta despre care tot palatul știa. Conversația a ajuns la urechile Prințesei Diana, care ar fi replicat: „Este pur şi simplu bolnav!'.

thumbnail (18)thumbnail (18)

Potrivit tabloidelor britanice, relaţia dintre Prinţul Charles şi Camilla a început când aveau 18 ani şi nu s-a oprit nici în timpul mariajului lui Charles cu Prinţesa Diana, care ştia de ei.

La un moment dat, Diana a declarat că soţul ei stătea pe WC şi îi scria mesaje erotice Camillei Parker.

Informaţiile au fost făcute publice în timpul unui interviu de 12 ore cu Diana, la trei luni după divorţul de soţul ei, difuzat de Channel 4.

'Aş vrea să fiu deasupra ta, jos şi sus, în şi afară. În mod special, înăutru şi afară. (…) Am nevoie de mai multe ori pe săptămână. Aş vrea să trăiesc în pantaloni sau ceva. Mi-ar fi mult mai uşor. Să mă transform într-un 'Tampax' (absorbant).', i-ar fi zis Charles Camillei, declaraţie la care aceasta a spus: 'Oh, Charles eşti un idiot. Ce idee minunată!'.

Confruntarea dintre Prințesa Diana și Camilla

Derek Deane, o dansatoare britanică și coregrafă, prietenă foarte bună cu Prințesa Diana a făcut dezvăluiri neașteptate.

„Mi-a spus că într-o zi s-a confruntat cu Camilla. Voia să știe de ce a continuat relația cu Charles'. Camilla i-a răspuns dur: „Nu înțeleg de ce te agiți. Toată lumea te admiră, oamenii te pun pe un piedestal, ca un monument. Ai tot ce îți dorești. Însă, prințesa de Wales i-a răspuns: „Nu am totul, tu îl ai pe soțul meu'.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton