Constantin Enceanu, speriat de cutremurul care a avut loc marți, în România: "Am crezut că trece un..."

 Dumitrache Laura
.

Constantin Enceanu, speriat de cutremurul care a avut loc marți, în România. Constantin Enceanu s-a panicat după ce a simțit pe pielea lui cutremurul de marți, 14 februarie, de 5.7 grade pe scara Richter. Cântărețul se afla acasă alături de soția sa, când a simțit că se zguduie casa. Deși s-a speriat, artistul a încercat să rămână calm pentru a nu o panica pe soția sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Constantin Enceanu, speriat de cutremurul care a avut loc marți, în România. Marți, 15 februarie, a avut loc un cutremur de 5,7 grade pe scara Richter în Oltenia, Giurgiu, care s-a resimțit și în Capitală. Constantin Enceanu a fost unul dintre cei care au simțit seismul și a povestit prin ce a trecut. Artistul a încercat să nu își panicheze soția.

constantin enceanu cutremurconstantin enceanu cutremur

Interpretul de muzică populară a fost unul dintre multele persoane care s-au speriat în timpul cutremurului care a avut loc ieri, în România. În cursul zilei de marți au avut loc mai multe cutremure în zona Olteniei, iar două dintre acestea s-au resimțit și în Capitală.

Citește și: Încă un cutremur în România, pe 14 februarie. Seismul a fost mai mare decât cel de ieri și s-a simțit și în București! Primele imagini

Citește și:Romanița Iovan are buncăr antiatomic, rezistent la cutremur: „În caz de pericol, adăpostesc pe toată lumea de pe stradă”

Citește și:Un bebeluș de două luni a fost salvat la 128 de ore sub dărâmături, după cutremurul din Turcia. „Imaginea miracolului”

Citește și:„A făcut o cădere nervoasă”. Ce măsuri a luat Monica Tatoiu, după ce soțul ei era să moară la cutremurul din ’77

Constantin Enceanu, speriat de cutremurul care a avut loc marți, în România

În cursul zilei de marți, 14 februarie, a avut loc un cutremur de magnitudinea 5,7 pe scara Richter. Seismul a avut loc în Oltenia, și a fost resimțit și în București.

Printre cei care s-au panicat în timpul cutremurului se numără și artistul Constantin Enceanu. Cântărețul a povestit că se afla acasă când seismul a avut loc. Acesta se afla împreună cu soția sa lui și a observat cum se mișcă ghiveciul cu flori. Enceanu a încercat să rămână calm, pentru a nu o speria pe soția sa.

Constantin Enceaunu: „Nu am vrut să îmi sperii soția”

Inițial, artistul a crezut că trece un tramvai, dar ulterior și-a dat seama că este vorba despre un cutremur după ce masa a început să se clatine. Deși s-a speriat, Constantin Enceanu a încercat să nu creeze panică, deoarece soției sale îi era foarte frică și a încercat să o liniștească.

'La un moment dat am văzut că se mișcă ghiveciul cu mușcate. Inițial am crezut că trece un tramvai pe lângă clădire, dar când am văzut că începe să miște și masa mi-am dat seama că este cutremur.N-am reacționat pentru că nu am vrut să îmi sperii soția pentru că ea e mai panicoasă. Era deja speriată când a văzut că se mișcă masa. Eu am stat foarte calm. Cred că a fost de intensitate destul de mare.', a declarat Constantin Enceanu la Antena Stars.

Peste 50 de replici ale cutremurului din România

Potrivit Institutului Național de Fizica Pământului, au avut loc peste 50 de replici după cutremurul de 5,7 produs ieri în Gorj. 13 dintre ele s-au simțit în timpul nopții. Seismele s-au produs între ora 00.25 și ora 05.28.

Cutremurul de marți, cu magnitudinea de 5,7 pe scara Richter a fost al doilea seism mare produs în regiune, deși expertii spuneau că e o zonă seismică fără mare activitate. După cutremur, mai multe persoane au sunat la 112 pentru a anunța că au fost clădiri avariate. Doi oameni au fost răniți de bucăți de tencuială și cărămizi căzute. Cutremurul de ieri a afectat mai multe blocuri din Târgu Jiu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton