Constantin Enceanu regretă că nu a făcut niciodată Paștele cu Petrică Mîțu Stoian: „Nu am reușit să...”

 Ifrim Georgiana
.

În apropierea Paștelui, Constantin Enceanu a făcut câteva dezvăluiri emoționante despre relația de prietenie pe care a avut-o cu Petrică Mîțu Stoian. Regretatul artist s-a stins din viață pe 6 noiembrie 2021, după ce a suferit un stop cardio-respirator.

CITEȘTE REVSTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Prietenia dintre Petrică Mîțu Stoian și Constantin Enceanu s-a sudat în mai bine de 14 ani. Cei doi intepreți de muzică populară erau nezlipiți pe scenă, dar și în viața de zi cu zi. A trecut mai bine de un an de la decesul lui Petrică Mîțu Stoian, iar prietenul lui regretă că n-au petrecut niciodată împreună sărbătorile pascale.

co9co9

Petrică Mîțu Stoian și Constantin Enceanu s-au cunoscut în urmă cu cu peste un deceniu, pe vremea când regratul artist cânta în Ansamblul Doina Gorjului. Prietenul acestuia a fost profund impresionat de talentul lui muzical și a recunoscut că s-a simțit mai apropiat de Petrică Mîțu Stoian decât de sora lui.

Citește și: Constantin Enceanu are aceeași greutate de 20 de ani. La ce trucuri apelează și în ce constă meniul zilnic: „Mai beau și câte un șpriț'

Citește și: Constantin Enceanu, despre începuturile căsniciei cu soția lui, Angela: „Mă făceam că nici nu o cunosc”

Citește și: Cum și-a cunoscut Mihai Coadă, alias Nelu de 'La bloc' cea de a doua soție, după ce a înșelat-o pe prima: 'Era văduvă'

Citește și: Ce mari și frumoși sunt copiii Cristinei Spătar. Cum arată Aida și Albert la 11, respectiv 13 ani

Constantin Enceanu regretă că nu a făcut niciodată Paștele cu Petrică Mîțu Stoian

Pentru că se apropie Paștele, Constantin Enceanu a făcut câteva confesiuni emoționante despre prietenia dintre el și Petrică Mîțu Stoian. Artistul își amintește cum își suna prietenul în Duminica Paștelui, însă nu au apucat niciodată să petreacă această sărbătoare împreună. Cu toate acestea, în a doua zi de Paște, cei doi intepreți se intersectau la evenimentele unde erau invitați să cânte.

„Ne auzeam la primele ore ale dimineții. Ne transmiteam urările de rigoare. Nu am reușit să fac niciodată Paștele împreună cu Petre, pentru că era fiecare cu familia lui, cu treaba lui. Dar, a doua zi de Paște ne vedeam de foarte multe ori, la nu știu câte evenimente ne-am întâlnit', a declarat artistul, potrivit fanatik.ro.

Cum se simte Constantin Enceanu după operația la genunchi

În noiembrie 2022, Constantin Enceanu a fost supus unei operații la genunchi. Artistul spune că procesul de recuperare decurge foarte bine și respectă cu strictețe vizitele la kinetoterapeut, pe care le face de cinci ori pe săptămână.

„Foarte bine. Foarte bine. Continui și acum recuperarea. Încerc să mă duc de două ori pe săptămână, la kinetoterapie și încă o dată vreau să spun celor care trec prin astfel de situații, recuperarea să știți că valorează extraordinar de mult. Echivalează cu 50% din reușita operației.

Cine spune că fără recuperare… nu, nu. Și nu făcută după ureche. Să meargă la un kinetoterapeut și să-i învețe ce să facă. Eu îi mulțumesc Lui Dumnezeu că din prima săptămână am început recuperarea. Am făcut câte 5 zile pe săptămână recuperare și acum, nu pot să spun că sunt în totalitate, că nu o să fii niciodată 100% recuperat, pentru că e normal, ai acolo un obiect străin, dar lucrurile merg foarte bine', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton