Constantin Enceanu are aceeași greutate de 20 de ani. La ce trucuri apelează și în ce constă meniul zilnic: „Mai beau și câte un șpriț”

.

Constantin Enceanu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi din țară. În luna noiembrie a anului trecut, cântărețul s-a operat la genunchi, iar procesul de recuperare este lung și anevoios. În prezent, acesta nu se mai deplasează cu baston, însă continuă să meargă la ședințe de kinetoterapie. Când vine vorba despre sănătatea sa, artistul spune că are un regim alimentar destul de echilibrat și evită, pe cât poate, excesele. Iată cum a reușit să-și mențină greutatea în ultimii 20 de ani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


În urmă cu trei luni, Constantin Enceanu a fost supus unei operații la genunchi și încă se recuperează medical. Artistul s-a lăsat pe mâna medicului care a operat-o la picior pe Elena Merișoreanu, în trecut. Recent, intepretul de muzică populară a declarat că a renunțat la baston, însă merge cu regularitate la ședințele pentru vindecarea genunchiului. Constantin Enceanu acordă o atenție deosebită sănătății sale, așa că face multă mișcare fizică și are un regim alimentar echilibrat. Acest stil de viață l-a ajutat să aibă aceeași greutate în ultimii 20 de ani, lucru pe care l-a mărturisit chiar el.


Constantin Enceanu se mândrește cu faptul că nu a trecut prin oscilații majore de greutate, căci încă îi vin hainele din anii tinereții. Artistul spune că nu și-a impus restricții alimentare prea dure, însă este atent la ceea ce pune în farfurie. Mișcarea fizică ocupă, de asemenea, un rol important în viața acestuia.

Citește și: Constantin Enceanu, despre începuturile căsniciei cu soția lui, Angela: „Mă făceam că nici nu o cunosc'


Citește și: De ce nu i-a invitat Gheorghe Turda pe Constantin Enceanu și pe Lupu Rednic la concertul lui aniversar: „N-au nicio legătură cu valoarea mea'

Citește și: „De doi ani, această ființă mă agasează pe mine, pe mama și copiii'. Claudia Pătrășcanu, înainte de procesul cu Bianca Drăgușanu, pentru defăimare

Citește și: Manuela Lupașcu, despre relația cu Alex Leonte, fostul iubit al lui Theo Rose: „E Bine. Nu se ascunde nimeni…'


Constantin Enceanu are aceeași greutate de 20 de ani

De 20 de ani, Constantin Enceanu are aceeași greutate și a dezvăluit câteva dintre obiceiurile sale alimentare. Artistul nu sare niciodată peste micul dejun și recunoaște că nu-și refuză poftele, însă are grijă să nu facă excese. Totodată, intepretul de muzică populară duce o viață fpoarte activă, având în vedere că lucrează cot la cot cu angajații din restaurantul său.

„Mănânc din toate, dar nu fac abuz. Fac foarte multă mișcare, muncesc foarte mult și acasă, dar și la localul meu. Am o activitate fizică intensă, contează mișcarea. De 20 de ani, eu am aceeași mărime la haine, la talie. La vârsta mea, de 59 de ani, am 84 de kilograme, la 1,74 m înălțime.


Secretul meu? Păi, dimineața, nu plec de acasă nemâncat, mănânc o omletă, un sendviș, ca să am energie pentru toată ziua. Micul dejun este foarte important, rețineți! Apoi, la prânz, o ciorbă, o tocăniță, mănânc din toate, câte puțin, mai beau și câte un șpriț, seara, când am timp. Și nu țin cont de ultima oră de masă.

Dacă setezi creierul, să te abții, ca să slăbești, o să dai iama în mâncare și mai rău. Repet, însă, muncesc foarte mult! Muncesc enorm, așa mă mențin, acesta este marele secret!’, a declarat Constantin Enceanu pentru Impact.ro.


Cum se simte Constantin Enceanu, la 3 luni de la operația la genunchi

Constantin Enceanu spune că recuperarea decurge foarte bine, însă respectă cu strictețe ședinețele de kinetoterapie, unde merge de câteva ori pe săptămână.


„Mă simt foarte bine, după operație. Am renunțat la baston, la doar o lună de la externare. Dar, și acum, fac recuperare, merg de 2-3 ori pe săptămână la cabinetul medical, din Craiova, pentru exerciții fizice’, a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Când vine vorba despre retaurantul său din Filiași, artistul a adăugat: „Avem mese libere, așa că, pe cei care doresc să vină, la un prânz sau la o cină, îi așteptăm cu drag, avem toate bunătățile din meniul tradițional’.

Sursa foto: Facebook